25. heinäkuuta 2009

Hejdå!

Blogi on hiukkaisen tauolla nyt, noin kolme viikkoa. Riippuu tosin siitä, voinko käyttää sitä Ruotsissa ollessani. Saa nyt nähdä.


Käytiin eilen kylänrannassa. Tässä muutamia tunnelmakuvia:
Päässä oli jälleen iskän vanha kapteenihattu. Se on ihana!
Loiskis.

Loiskis vol 2. Mukana oli myös serkunlapsi, todella suloinen tapaus :)

Vi ses! Toivottavasti tulee bra reissu ja saan mycket av uusia tuttavuuksia :DD

21. heinäkuuta 2009

Tänään oli hyvä päivä.

Päivä alko aikaisella - herätys oli kello 8:30. Ei se kuitenkaan haitannut, olin menossa serkkujen luokse Kiteelle porukoiden kyydissä. Söin aamupalaksi jotain jogurttia(en ikinä jaksa kesällä syödä mitään muuta) ja serkkujen luona herätin E:n. Katsottiin kuvia, taiteltiin sukututkimuspapereita ja naurettiin. Sitten lähdettiin geokätköilemään, huonolla menestyksellä. Päämääränä oli Kiteen kivikirkko, joka on kyllä aikasta hieno.
Koska geokätköä ei löytynyt, lähdimme seikkailemaan. Salaperäinen polku kirkon takaa vei vielä salaperäisemmälle hylätylle(tai siltä se ainakin näytti) vajalle, jossa oli hirmuinen läjä vanhoja ruohonleikkureita, jonkin kaupan kyltistä kirjaimia sekä pölyinen mutta hyvässä kunnossa oleva koulureppu.
Löytyi myös vanha kellarintapainen, vai mikä tuo sitten lienee ollutkaan. Sammal oli märkää. Mekko(uusi, samoin vyö) menee hassusti haha.
Ei löytynyt kätköä ei, vaikka etsittiin kaikki kivenkolot! Löydettiin kyllä pupu, kaksi kertaa, ja kaksi kertaa se pupu lähti myös karkuun. Ja kyllä, ihonvärini on lähes tulostuspaperin valkoista. En ikinä rusketu, punerrun vain!

Sain tädiltä sukkia Ruotsiin viemisiksi ja ostin Kesportista tuulipuvun niin kuin suomalaiselle luonteelle vain kuuluu ostaa. Se on punainen ja perus, jämpti pakko-ostos, koska Ruotsissa on kuulemma paljon "out door activities". Siellä korvessa ei taida H&M:n hieno takki oikein olla paras vaihtoehto :D

Oli outoa tulla bussilla kotiin, koska se on yleensä vain kouluajan juttuja. Kävelin bussipysäkiltä kesäsateen kastellessa hiukset kierrätysaitalle, jossa oli tällainen takki:
Ihan hassu, taisi olla vielä miesten. En kuitenkaan ottanut, sen sijaan otin kaksi valokuva-albumia, toinen skottiruutuinen. Pitää viedäkin sinne sitten jotain seuraavalla kerralla, eli noin 15 minuutin päästä, kun samalla paikalla on lentopallon peluuta, vapaalla tyylillä tietenkin. Moi.

20. heinäkuuta 2009

Kii-Kaa Kii-Kaa

Kuukauden ihanuus:(tai ehkä pitäis sanoa viikon, koska eihän sitä vielä tiedä mitä tämä kuukausi vielä pitää sisällään)
Varkauden kirpputorilta, 24,90e. Oli muuten saapunut vasta samana aamuna kyseiselle kirpputorille!
Uusi mietiskelypaikkani.
Ja sitten.
Kuukauden WTF?

Vaikka maalla asunkin, kalojen kuivattaminen pyykkinarulle on miulle jotain niin hassua että siitä piti jo ottaa kuva!

Joo moi ei tässä muuta. Nyt lukemaan ruotsia - jos onnistuu.

19. heinäkuuta 2009

Mysterious ticking noise

Törmäsin tässä yksi päivä Harry Potter-hypetyksessäni tähän videoon:

Lomailua

(otsikon keksimisessä on taas käytetty armottoman monta mietintätuntia...)
Nyt on jälleen vuorossa armottoman pitkä kuvapostaus, koska kuvia on paljon kivempia katsoa kuin miun kirjotuksia :D (laiskuus saattaa olla myös osatekijänä) Mukana myös ällöttävän paljon ruokakuvia, joita katsoessa pieni nälkä saattaa iskeä... Teitä on varoitettu!
Siskon tekemää mansikkakakkua, nam!
Itse tehtyjä suklaamuffinsseja, NAM!
Kermankosken rannalla oltiin suurella porukalla(11 ihmistä, joihin sisältyi serkkuja, Turun vieras, täti, sisko ja tämän lapset) geokätköilemässä! Oli hauskaa ja kätkökin löytyi:

Turussa käytiin katsastamassa uusin Harry Potter yönäytöksessä! Ensi-ilta oli 17.7. ja näytös alko kuusi minuuttia yli keskiyön. Oli kyllä hyvä - ja hauska! En kyllä tiedä kuinka paljon siitä hauskasta laitetaan sokerihumalan piikkiin... :D Harmittavan vähän siellä oli hc-HP-faneja(haha), vaan muutama, jotka oli pukeutunu koulupukuun tai noidanhattuun.
Sitten käytiin Naantalissa Muumimaailmassa! Saatiin übersiistit rannekkeetkin.
Muumipapan silinteri oli aika sopiva! Muumitalossa oli muuten TOSI kuuma, ihan kuin siellä ei ilmastointia olis ollut ollenkaan. Jotenkin minne vaan mentiinkin, niin aina oli ilmastointi rikki tai jotain - Muumimaailmassa, junassa välillä Helsinki-Turku, Turun taidemuseossa.. Huh huh!
Muumimaailmassa oli sellainen uimaranta, joten kävin pulahtamassa rakkaassa Itämeressämme. Tulos: Ihanan lämmintä mutta kamalan likaista.
Nähtiin myös Drontti!
Ystävän kanssa otettiin kuvia, joista tuli ihan hassuja. Tässä niistä yksi:
(tuosta kattilasta siis "roiskuu" tuota "keittoa", jos ette tajunnu :D)
Mysterious drops!
Räyh!
Tehtiin suklaajuustokakku, NAM! Siihen kyllä tuli hiukan liikaa appelsiinituorejuustoa, mutta oli se silti älyhyvää!

Rypsipeltoilua.
Lisää ruokakuvia.. Mm :D


NAM mikä kesä! Mutta eihän se vielä ole loppu, onhan tässä vielä Ruotsin matkakin(viikon päästä!!) ja semmoista.. Tittidii!

5. heinäkuuta 2009

100 tuli täyteen!

Tää on miun 100. blogikirjoitus! Vau :D Aikamoinen saavutus! Eka kirjotus oli siis vuoden 2008 maaliskussa, niin että on tätä jo yli vuoden verran kirjoitettu.

No, se siitä :'D En jaksa nyt ruveta hirveästi kirjoittamaan, kuvat puhukoon puolestaan. Käytiin siis setäni luona, tehtiin saunavastoja, laitettiin raparperinlehdet päähän ja hypittiin vesilätäköissä(tai lähinnä miun serkku hyppi ko se oli ainoa joka omisti kumisappaat).






Ps. Kesä, minne katosit?

2. heinäkuuta 2009

Sommarturnen i Sverige!

Aina kun lähden matkalle jonnekin ulkomaille, teen siellä muistiinpanoja. Jokaisesta ulkomaanmatkastani on jonkinlainen vihko tai kirjanen. Ja nyt kun oon lähdössä Ruotsiin 26. tätä kuuta, ostin jälleen kierrevihkon. Tänään sitten koristelin sitä tosi ruotsalaisittain: siihen tulikin vähän Ruotsin värit ihan huomaamattaan! Otin noita kirjaimia ruotsinkielisistä sanoma- ja ilmaislehdistä :)
Tuossa näkyy nyt sitten tuo miun nimikin, en jaksanut ruveta suttaamaan... Huomasin muuten vasta nyt, että tuossa on kielioppivirhe - ei omistusmuodon jälkeen voi tulla määräistä muotoa! Voi itku nyt :D Kaikki ruotsalaiset kyllä nyt niiiiin suuttuu miulle!
Tämmöinen on takakansi. Peppi Pitkätossu vähän kasvaneena! En kyllä tiiä miten tuo teksti liittyy yhtään mihinkään, kai siihen, että tämä reissu on miulle "herätys"? o.o häh? No, se on ruotsia, se riittää!

1. heinäkuuta 2009

Ja mitä tänään tapahtui

Moi! Olen iloinen iloinen iloinen(kyllä, se piti kirjoittaa kolme kertaa, jotta kaikki varmasti ymmärtäisivät)! Syy on tämä:


Se olen MINÄ! Tököttämässä (huonoryhtisenä nyyh) TAIDENÄYTTELYSSÄ! Jossa on MINUN taulujani! Vaau. Itsetehtyä oli myös päälläkin, tuo mekko siis :)

Kampaus oli überhelposti toteutettavissa : puhtaat hiukset vain pään päälle Pikku Myy-sökkerölle yön yli ja tsädäm! Siinä on kiharapilvi!
Ilta-aurinko vielä inspiroi ottamaan "parit" kuvat :D Här varsågod!
Mekon ostin tiistaina kirpparilta 7 eurolla. Se on niin kaunis ja suloinen 50-luvun tyylinen! Ja siinä on taskutkin vielä kaiken lisäksi!
En ymmärrä itsekään ilmettäni :D




Tässä on miusta kaikkein kivoin kuvin näistä :)

Ps. Tsekatkaa uusi banneri! Mitäs tykkäätte?