19. heinäkuuta 2009

Lomailua

(otsikon keksimisessä on taas käytetty armottoman monta mietintätuntia...)
Nyt on jälleen vuorossa armottoman pitkä kuvapostaus, koska kuvia on paljon kivempia katsoa kuin miun kirjotuksia :D (laiskuus saattaa olla myös osatekijänä) Mukana myös ällöttävän paljon ruokakuvia, joita katsoessa pieni nälkä saattaa iskeä... Teitä on varoitettu!
Siskon tekemää mansikkakakkua, nam!
Itse tehtyjä suklaamuffinsseja, NAM!
Kermankosken rannalla oltiin suurella porukalla(11 ihmistä, joihin sisältyi serkkuja, Turun vieras, täti, sisko ja tämän lapset) geokätköilemässä! Oli hauskaa ja kätkökin löytyi:

Turussa käytiin katsastamassa uusin Harry Potter yönäytöksessä! Ensi-ilta oli 17.7. ja näytös alko kuusi minuuttia yli keskiyön. Oli kyllä hyvä - ja hauska! En kyllä tiedä kuinka paljon siitä hauskasta laitetaan sokerihumalan piikkiin... :D Harmittavan vähän siellä oli hc-HP-faneja(haha), vaan muutama, jotka oli pukeutunu koulupukuun tai noidanhattuun.
Sitten käytiin Naantalissa Muumimaailmassa! Saatiin übersiistit rannekkeetkin.
Muumipapan silinteri oli aika sopiva! Muumitalossa oli muuten TOSI kuuma, ihan kuin siellä ei ilmastointia olis ollut ollenkaan. Jotenkin minne vaan mentiinkin, niin aina oli ilmastointi rikki tai jotain - Muumimaailmassa, junassa välillä Helsinki-Turku, Turun taidemuseossa.. Huh huh!
Muumimaailmassa oli sellainen uimaranta, joten kävin pulahtamassa rakkaassa Itämeressämme. Tulos: Ihanan lämmintä mutta kamalan likaista.
Nähtiin myös Drontti!
Ystävän kanssa otettiin kuvia, joista tuli ihan hassuja. Tässä niistä yksi:
(tuosta kattilasta siis "roiskuu" tuota "keittoa", jos ette tajunnu :D)
Mysterious drops!
Räyh!
Tehtiin suklaajuustokakku, NAM! Siihen kyllä tuli hiukan liikaa appelsiinituorejuustoa, mutta oli se silti älyhyvää!

Rypsipeltoilua.
Lisää ruokakuvia.. Mm :D


NAM mikä kesä! Mutta eihän se vielä ole loppu, onhan tässä vielä Ruotsin matkakin(viikon päästä!!) ja semmoista.. Tittidii!

Ei kommentteja: