21. heinäkuuta 2009

Tänään oli hyvä päivä.

Päivä alko aikaisella - herätys oli kello 8:30. Ei se kuitenkaan haitannut, olin menossa serkkujen luokse Kiteelle porukoiden kyydissä. Söin aamupalaksi jotain jogurttia(en ikinä jaksa kesällä syödä mitään muuta) ja serkkujen luona herätin E:n. Katsottiin kuvia, taiteltiin sukututkimuspapereita ja naurettiin. Sitten lähdettiin geokätköilemään, huonolla menestyksellä. Päämääränä oli Kiteen kivikirkko, joka on kyllä aikasta hieno.
Koska geokätköä ei löytynyt, lähdimme seikkailemaan. Salaperäinen polku kirkon takaa vei vielä salaperäisemmälle hylätylle(tai siltä se ainakin näytti) vajalle, jossa oli hirmuinen läjä vanhoja ruohonleikkureita, jonkin kaupan kyltistä kirjaimia sekä pölyinen mutta hyvässä kunnossa oleva koulureppu.
Löytyi myös vanha kellarintapainen, vai mikä tuo sitten lienee ollutkaan. Sammal oli märkää. Mekko(uusi, samoin vyö) menee hassusti haha.
Ei löytynyt kätköä ei, vaikka etsittiin kaikki kivenkolot! Löydettiin kyllä pupu, kaksi kertaa, ja kaksi kertaa se pupu lähti myös karkuun. Ja kyllä, ihonvärini on lähes tulostuspaperin valkoista. En ikinä rusketu, punerrun vain!

Sain tädiltä sukkia Ruotsiin viemisiksi ja ostin Kesportista tuulipuvun niin kuin suomalaiselle luonteelle vain kuuluu ostaa. Se on punainen ja perus, jämpti pakko-ostos, koska Ruotsissa on kuulemma paljon "out door activities". Siellä korvessa ei taida H&M:n hieno takki oikein olla paras vaihtoehto :D

Oli outoa tulla bussilla kotiin, koska se on yleensä vain kouluajan juttuja. Kävelin bussipysäkiltä kesäsateen kastellessa hiukset kierrätysaitalle, jossa oli tällainen takki:
Ihan hassu, taisi olla vielä miesten. En kuitenkaan ottanut, sen sijaan otin kaksi valokuva-albumia, toinen skottiruutuinen. Pitää viedäkin sinne sitten jotain seuraavalla kerralla, eli noin 15 minuutin päästä, kun samalla paikalla on lentopallon peluuta, vapaalla tyylillä tietenkin. Moi.

Ei kommentteja: