30. toukokuuta 2008

NEWS

Viimeaikaisia hankintoja:



Mustavalkoinen tunika Fidalta, 2e. Tiputettu neljästä eurosta. Monet muut oli kuulemma kokeillut sitä myös mutta ei ollu mahtunu päälle. Hah, miun onneks :D Housut kirpparilta.

Violetista mekosta en oo ihan 100% varma, että käykö se miulle, mutta äiti sano että "arkimekoks". Hohhoi, miusta tuo kävis ennemminkin juhlaan, mutta jaa. Näyttää vähän liian tummalta miun kalkinvalkoista ihoa vasten. Kyllä mie sitä varmaan kuitenkin jossain juhlissa pidän :) Ja se siis Vero Modalta, josta myös alimman kuvan IHANA paita, jossa on niin kaunis printti että ihan itkettää. Ja sitten tuo röyhelöihanuus/kamaluus, en osaa päättää kumpi se on :D Se oli kuitenkin niin hauskan näköinen, että oli pakko ostaa eurolla LATOkirppikseltä, joka tuli vastaan Joensuusta tullessa. Vyön lisäsin, se on kirpputorilöytö jostain kahden vuoden takaa.

Lisäksi tilasin ihanaisesta Go4itvol2:sesta Monkin upean printtipaidan ja hippikorun. Ihania molemmat! Varmasti tilaan sieltä tulevaisuudessakin jotain, lisää paitoja tai jotain(ihan kuin niitä ei olisi jo muutenkin tarpeeksi...) Niistä kuvaa ehkä tulossa myöhemmin. Ehkä. Se paita on nyt pesussa, koska arvatkaapa kuka alkoi tekemään lasagnea ja heilautti vähän kastiketta paidalle?


Maalasin kynnet kerrankin vähän eri tavalla. Tartteen vielä harjotusta, aika epätasaista ja kynsilakanpoistoainetta piti käyttää, mutta aika hyvin ensikertalaiselta! :D Maalarinteippi on kiva kaveri.

Btw, miusta tuli triplatäti. <3>

Ei kommentteja: