11. kesäkuuta 2008

Valkoista valkoista

Maanantaista tähän päivään asti olen ollut siskon luona söpöstelemässä hänen vauvaansa sekä vahtimassa kahta pientä riiviötä. Miten ne vauvat oikein tekevät sen, osaavat olla niin söpöjä ja suloisia? :D En tiedä.

Tänään sitten tulin Joensuun kautta kotiin, piti käydä ostamassa häihin juhlamekko(TUNNISSA) sekä mahdollisesti kengät. Onneksi olin aikaisemmin jo käynyt kahtomassa yhtä sinivalkoista mekkoa, jonka sitten ostinkin. Siitä kuvia myöhemmin! Lisäksi ostin röyhelöisen, valkoisen mekon, jota voi käyttää paitojen kanssa, muuten näyttää luurangonvalkoista ihoani vasten vähän liian vaalealta. Tutustuin myös uuteen paikkaan, jossa taatusti aion käydä myöhemminkin: vanha talo, jossa oli sisällä ihana kahvila sekä käsityöliikkeitä. Siellä kyllä suurin osa tavaroista oli liian tyyristä opiskelijan lompakolle, mutta ostin kuitenkin 3 pinssiä, eh.


Kuvaa kahvilasta sekä ihanasta suklaa-appelsiinijuustokakusta! Huomaa myös muumilimppari :DSitten ne kengät! Tarvitsin ehdottomasti valkoiset, jotta varmasti kävisi mekon kanssa värit yhteen. Maksoivat 20 euroa ja olivat alennuksessa. Toivottavasti nuo nyt pysyvät jalassa, kun noissa ei ole nilkkaremmiä..


Lopuksi vielä se Rimpsumekko, jota kuitenkin käytän hameena. Miusta tosi söpö. Violetti paita Vero Modalta.

Ps. Missä se kesä oikein viipyy???

Ei kommentteja: