31. elokuuta 2008

Löysin, ostin.



ssä ehm...viimeviikkoisia ostoksia. Ehkä pitäisi bloggailla vähän useammin :D Ihana karkkipurkki on Kontista, 80 senttiä. Kävin myös toisena päivänä eräässä opiskelukaupunkini kierrätyskeskuksessa, jota en tiennyt aikaisemmin edes olevankaan ellei paikallislehti olisi valaissut minua asiasta. Kyllä aion käydä myöhemminkin(halpojen hintojen takia), mutta ei ollut oikein kiva katsella vaatteita ja tavaroita kun myyjä "vaivihkaa" töllää koko ajan. Hyvin luottamuksellinen olo tuli kyllä. Valokuva-albumi ja aterinkehikko-mikä-lie on sieltä ja lisäksi ostin vielä sinisen pannan, yhteensä 1,5 euroa! Toiselta kirpputorilta löysin tavaroiden alla olevan ruutukankaan, ja vielä kolmannelta(joo oli aikaa, koulu loppu kahdeltatoista eh :D)kukallinen tyynyliina, josta voisin tehdä hameen, kuten jo kuvassa näytän.


- Hattu kirppis
- Liivi KappAhl
- Hame kirppiksen ilmaiskori
- Musta paita Only
- Punainen printtipaita - En tiedä/muista :P
- Vyö kirppis

Olin tänään Erittäin Energisellä tuulella: Tein nappikäsikorun(joka on kyllä vähän vaikea laittaa kiinni ilman, että sitä ei enää koskaan saisi auki)...

...Pengoin komeroita ja löysin ompelulaatikon, jonka pesin ja johon laitoin kaikkea ompelutavaraa(ette varmaan osaakkaan lukea mutta..) aina vetoketjuista kuminauhoihin. Ja sitten kirjoitin tuon tekstin tuohon päälle. :)

Eilen löytyi Elomarkkinoilta(markkinat, joissa on kaikkea maatalouteen liittyvää kuten jauhoja ja sen semmoista - joo tiedän, kuulostaa TOSI kiinnostavalta, mutta siellä on myös itsetehtyjä käsitöitä ja kaikkea lähellä tuotettua ja luomua, mikä on aina hyvä juttu). Sieltä äiti osti miulle seitsemällä eurolla nää ihanat käsineet. Ja tässä vielä kuva jostain siellä olevan talon sisältä. Joo olen ikkuna-addikti.

Ei kommentteja: