29. syyskuuta 2008

We could go dancing we could go walking

No niin! Taas oon tänne viimeaikoina taas ahkerasti kirjoitellut mutta eihän me nyt välitetä siitä eihän! Koeviikko loppui siis miun osalta tänään, huomenna Joensuuhun syyskenkiä ostamaan(tähän asti oon tepsutellu vaan kesätossuilla..). Hakusissa olisi siis mustat, nahkattomat nilkkurit. Hmm..
Hattu serkun
Neule kirpparilta
Raitatoppikirpparilta
Huivi mummin vanha

Kävin Lappeenrannassa Tutkijoiden yössä, kun koulu kerta kustansi. Siellä oli "huumevaloa" yhdessä käytävässä, hihii :D Aurinkokoru on ostettu markkinoilta Intiaanikojusta.

Siellä oli kaikkea muutakin jännää, kuten maitokorujen tekemistä(rasvatonta lämmintä maitoa + etikkaa= tadaa! maitokoru!, jätti-ilmapalloja, Kristiina Brask(en kyllä ole fani mutta piti nyt nimmari ottaa siskotytölle ja serkulle :D), pizzaa sekä GUITARHERO! Mahtavaa oli soittaa, haluun semmosen kotiin.

Onko kukaan huomannut, että syksy on tullut? Omenat on ihania. <3

No niin, nyt ollaan siis vihdoin tässä päivässä, ja tässä päivän asu. Ja myrtsi ilme johtuu ehkä siitä että matikan koe meni nyt miten meni.
Poolo ONLY
Farkut kirppis
Liivi KappAhl
Hippikoru ystävältä
Tänään kävin myös kirpputorilla, ja mukaan tarttui musta, löysä biletoppi, 2e sekä sininen vyö, euron. Nyt laitoin vyön kaulaan, mutta en taida ihan käyttää sitä noin, tulee vähän liiaksi yhteyksiä koiran kaulapantaan.. :D


"No mitä?"


Tästä kuvasta pidän paljon. :)

Joo heipähei ja tättärää vaan!

Ei kommentteja: