19. joulukuuta 2009

Joululoma!

Ei vieläkään voi oikein uskoa, että tuo vuoden punaisin aika on saapunut myös tänne itäiseen Suomeen. Lähes kaikki joululahjat on jo tehty, paitsi vielä puuttuu pari itsetehtyä juttua :) Olen päkeltänyt kukkasia kaikille joululahjaksi ja sen semmoista.

Tänään alkoi siis joululoma. Mahtavan joulujuhlan(yläasteen rehtori joulupukkina, kuvaamataidon opettaja tonttuna, musiikkia!) jälkeen menin bussilla kotiin - oli outoa tulla niin aikaisin ja räpelsin Tiimarista ostamista palloista korvakorut. Ta-daa:
Nuo on kyllä oikeesti kuusen koristeet ja ne painaa aika paljon.... :D Mutta mitä väliä, ne on ainakin hienon näköiset! Joo, kärsitään "muodin" takia :D
Kuvauksia varten laitoin vähän askarteluglitteriä luomiin ja huuliin. Siis ei tietenkään sitä liimajuttua, ihan irtokimalletta! Nyt taitaa vaan vessa olla täynnä kimalletta xD
Let is snow!

Tältä siis näyttäisin, jos miulla ois lyhkäset hiukset. Miulla ei oo kyllä ikinä ollu, joten olis kiva kokeilla! Mutta sitten jos haluaisin taas pitkät, niitä pitäis kasvattaa monta vuotta... Vaikeeta :/ Tuo neule on muuten Samu-Jussi Kosken Marimekolle suunnittelema, se on niin lämmin! Ja kaulahuivi mummin perintöä, myös hyvä pureville pakkasille.
Töröö!

Ei kommentteja: