26. lokakuuta 2008

Nahkahousumaan tuliaiset

No niin, nyt sitten niitä juttuja, joita löysin tuolta Saksan maalta. Ei nämä kyllä kovin ihmeellisiä ole, kun en kerennyt shoppailla hirveästi! Aina on liian vähän aikaa shoppailemiseen.. No, säästyipähän rahat, hahaa.
Ensiksi Erittäin Tärkeä ostos, joka maksoi 99 senttiä. Eli Nutellaa, johon dipataan leipätikkuja! On se niin nerokasta. Ja hyvää, tosin hiukan rasvaista :D

Ostin saksalaisesta krääsäkaupasta Nanu Nana(joo tiedän vähän tyhmä nimi) söpön julisteen. Kirahvi on yks miun lempieläimistä. Sitten tulee kissa ja pingviini ja lehmä mutta se onkin sitten jo toinen juttu.

Ekan kerran ostin itselleni jotain kunnollista hajuvettä! Aikaisemmin oon kokeillu vaan jotain litkuja, jotka on haissut kanelille tai vaniljalle, ja nyt kun oli sen verran halpaa(n.12e), ostin sitten Christina Aguileran hajuveden itelleni ja sit Puman hajuveden siskolle.
Sitten iiiihana herrasmiesliivi 9,99 euroa(saksalaiset näköjään tykkää numerosta 9). Pidän kovin, ja miten halpa se olikaan! Saksassa oikeesti kaikki on halpaa; ruoka, vaatteet, kengät.. Liivin alla oleva paita KappAhlista, siipikorviksista myöhemmin.
Ostin myös toisen paidan sieltä, mutta en nyt jaksanut kuvata sitä tähän..
Nämä kaksi olivat samassa pakkauksessa. Olen aina halunnut noppa-korvikset! Yhteensä maksoivat jos oikein muistan 3,95 euroa.


Päätin olla hirmu taiteellinen ja laitoin loput koruni enkelin muotoon. Rusettikoru 6e ja enkelin siipi-korvikset 4e(Skinsissä Michellellä oli samanlaiset! <3)>
Tätä en oikeestaan ite ostanut, vaan isäntäperhe lahjotti sen miulle viimeisenä iltana. Se on ostettu sieltä Elefanttifarmilta, tosi ihana muisto! :)

Koululaukkuna oon nyt tätä viikon päivät käyttäny. Tosi kätevä silloin, kun on lyhyitä päiviä ja vähän kirjoja kannettavana. Ja plussana vielä, että tää on tosi söpö(paitsi serkku sano että vähän teinimäinen, höh! :D).
Ja lisäks vielä ostin mustat nilkkurit, jollaiset nyt löytyy tyyliin joka toiselta - ikävä kyllä. Siskon tytöt saivat Tic Taceja(jotka on 96 prosenttisesti hiilihydraatteja) ja äidille semmoisen hienon kynttilän keskiaikaisesta linnasta. Iskä ei saanu mitään, koska en löytänyt mitään villisikamaista(hän on käynyt Saksassa metsästämässä niitä).
Hejdå!



Ei kommentteja: