26. lokakuuta 2008

Skottiruutua kera hohtavan pallon

Hyvänen aika! Tämähän on vallan ennenkuulumatonta; kaksi blogimerkintää yhden päivän aikana! :o No seuraavaa saatte odottaakin sitten kuukauden, rakkaat kaksi tilaajaani(plus sukulais- ja ystävälukijat joita pakotan lukemaan, hähää)! No ei kai sentään.


Raitapaita ystävän äidiltä
Neule kirpputori
Hame kirpputori
Sukkahousut ja legginssit H&M
Helmet Seppälä
Vyö kirpputori
Ilme tyhmä
Yksi päivä oli kiva pukeutua skottiruutuhameeseen. Skottiruutu on ihanaa ihanaa ihanaa. Jonain päivänä haluan tehdä vielä vekkiruutuhameen, kangashan on jo ostettu kirpputorilta.
Hassua muuten, että koko asukokonaisuuden kallein vaate on luultavasti sukkahousut.
Toinen päivän - eli toissapäivän asu. Ei kyllä näy kokonaan, mutta aamulla ei aina jaksa ruveta panostamaan kuvauksiin. Takana näkyy muuten H&M:n kesämekko ja hassu liivi, jota en varmaan ikinä käytä, mutta sopii hyvin sisustukseen(ai mihin sisustukseen?).
Poolo ONLY
Liivi Saksasta
Hame kirpputori

Eilen opin viittomaan! No en nyt ihan täydellisesti, mutta perussanoja, kuten tyttö, poika, perhe, veli, sisko jne. Oli kyllä jännää. Ja perjantaina kävin kirpputorilla ja ostin kaksi paitaa, niistä kuvia ehkä joskus.
Tän päivän olen kuluttanut lähinnä tietokoneen edessä, mutta oon mie tehnyt jotain hyödyllistäkin! Saksan reissusta raportin ja ööh.. melkein lehtijutun Belgian matkasta! Kyllä se tästä vielä lähtee :D
Hellurei.

Ei kommentteja: