13. kesäkuuta 2009

Kaikkea ynnä muuta sellaista

Heipä hei te ihmiset siellä! Niin, juuri te, jotka luette tätä blogiani! Tämä merkintä on erittäin mustavalkoinen. Paitsi loppuosasta. Nämä kuvat vain kääntyivät niin ihanasti mustavalkoisiksi, joten tässäpä tätä:Raahasin äidin kanssa ladon takaa vanhan kylpyammeen, jota voisi vielä mahdollisesti käyttää tulpan olemassaolosta huolimatta - toivottavasti.
....On se aika hyvä nukkumapaikka joo.

"HAH!" Tänään miul oli vähän tällainen paimentyttö-tyylinen kampaus, josta tykkäsin. Yks myyjäkin kehu sitä Glitterissä :D Ei vaan aina jaksa pitää niitä auki!
Ta-daa! Olen aika mestari näissä taikatempuissa. Kesätöissäkin(työskentelin viimeset 2 viikkoa lasten kanssa) oli yks taikuri käymässä. Siellä ei näitä voikukkien leijumista opeteltu, enemmänkin naru- ja korttitemppuja.
Tänään kävin sitten visiitillä Joensuussa, koska vaatekaapistani puuttuivat semmoiset tärkeät osaset kuin bikinit(vanhat liian pienet) sekä farkkusortsit. Oli listalla myös mm. hattu, mutta ei kaikkea voi saada! Lisäksi mukaan sattui jotain muutakin, yllätys...
Höyhentoppi, pitsipanta sekä punaiset sukat JC:ltä(miun uusi lempikauppa<3),>
Lopuksi vielä turistikuva Uukuniemeltä biisonitarhasta mistä lie. On ne aikaimoisia möllyköitä nuo biisonit. Ja miullakin on ilme ihan tilanteen tasalla.. :D


Ei kommentteja: