20. helmikuuta 2010

Penkinpainajaiset 2010

Niin meni nämä kolme vuotta lukiossa kuin yhdessä hujauksessa! Torstaina oli sitten se päivä, kun me abit juhlittiin vihoviimeistä koulupäivää. Teemana oli Hyvät, pahat ja rumat. Ja mie olin.....
YARRRRRR! Merirosvo! Arpi on Punanaamiosta tilattu tatuointi, joka on miusta kyllä aika hieno(vaikka serkku sanokin, että se ei näytä aidolta :D)
"Where's the rum?"
Koko puvun hankin punanaamiosta - tai no nuo sukkahousut, korvikset ja kaulakoru kyllä oli jo omasta takaa. Kuvasta puuttuu ikävä kyllä saappaat, jotka löytyi ullakon uumenista :D
Tässä pari kuvaa koristeluista, joita olin myös itse hiukan tekemässä:

Ideana oli se, että osa "lukiosta"(ei siis olla asuttu varsinaisessa lukiorakennuksessa, vaan eri paikoissa vanhan lukion kosteusvaurioiden takia. Nyt sitten kun on saatu uusi überhieno rakennus valmiiksi, myö lähdetään koko koulusta pois! Grrrreat.) koristellaan eri alueiksi - esimerkiks tässä on "ruma" alue, slummi:
Laitettiin tommosia ötököitä kaikkialle :D
Lava oli sitten jaettu kahteen osaan, helvettiin ja taivaaseen:
Tässä ollaan jo rekassa! Oli kyllä älyttömän kylmä ja piti ottaa tuo hattu pois kun pelkäsin että se tippuu jonnekin.
Miulla oli 2 kg karkkia, mikä tais kyllä olla liian vähän sillä oli enää vaan pari kourallista jäljellä kun myö tultiin rekkaan :D Lapset meni kyllä ihan sekasin koko karkin määrästä ja kun niille heitti ne juoksi kiiren vilkkaan karkin perään.

Lapset odottaa kieli pitkällä 8))
Rekoissa oli kamalan kylmä mut myös hauskaa!
Illalla vielä mentiin jatkoille. En nyt jaksa julkaista kuvia kun suurimmassa osassa näkyy tyyppien naamoja, mutta tämä kuva saa nyt luvan kelvata:

Kuvaa jatkojen tunnelmaa aika hyvin :D Jatkoilta kotiuduttiin sitten yhden aikaan, ja seuraavana päivänä mentiin sitten vielä kattomaan wanhojen tansseja. Huh huh!

See ya later alligators!

Ei kommentteja: