20. helmikuuta 2010

Väriä elämään

Hejssan taasen! Kuten varmaan huomasittekin, banneri vaihtui! Mie ainakin tykkään :)
Tänään tehtiin pitkästä aikaa itsetehtyä pizzaa. N A M !


Eilen kävin hakemassa paketin, joka oli tullut ystävältäni Sarilta Puolasta. Tämä lähetti miulle - mitäpä muutakaan kuin ruokaa!!
Haha, kyseessä oli kuulemma joulunjälkeinen lahja, ei varsinainen joululahja. :D Tuossa nyt on kahta erilaista juustoa(joista toista jo maistelin ja se maistui aika lailla palaneelle...), suklaata(ne oli kyl tosi hyviä <3)>
Tuossa on sitä juustoa, jota en vielä ole maistanut. Kyseessä on ilmeisesti jonkinmoinen vuorilla valmistettu juusto tai jotain? Tuota voi kuulemma syödä leivän kanssa, yksinään tai grillattuna. Toivottavasti se nyt maistuu edes vähän paremmalle kuin se edellinen!
Nuo suklaapatukat oli kyllä tosi hyviä!
No niin, nyt siihen vohveliin. Kyseessä oli siis tuollainen pyöreä vohveli, jonka sisällä oli jotain karamellitäytettä. Sitten se laitetaan kupin päälle, ja siinä kupissa on kuumaa teetä, kahvia etc.

Odotetaan noin 3 minuuttia....
...ja syödään!

Tuollaista karamellijuttua siellä sisällä oli :D Oli ehkä hiukan liian makeaa miun makuun, mutta kyllähän tuo teen kanssa hyvin meni alas :)
Sitten lisää uutisia: hiusten väri vaihtui blondista ruman punaruskean kautta kirkkaan punaiseen! Kas tässä todistusaineistoa.

Ja niin, alempi kuva on otettu -20 asteen pakkasessa. Oli vähän kylmä, mutta eivät nuo kuvaukset kestäneetkään kuin ehkä viisi minuuttia :D Mekko on kirpparilta H&M-kamaa ja neule Topshopilta. Diu diu.


Huomenna lähdetään bussin keula kohti Helsinkiä ja abiristeilyä! Toivottavasti laiva pysyy pystyssä, eikä mitkään suuret myrskyt saati känniläiset sitä kaada. o/


Ei kommentteja: