7. huhtikuuta 2010

Operaatio kuivasampoo

En ole koskaan ollut mikään hiusihminen. Minua ei ikinä näe koulun vessassa(tai ei nähnyt, nyt ei tarvitse enää käydä koulussa, kjäh kjäh) nykimässä hiuksiani kuohkeammaksi. En nyt sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta joka tapauksessa, hiukseni näyttävät päivittäin suurin piirtein tältä.
Lättänä kuin maapallo keskiajalla! Tupeeraus on melko tuntematon käsite, ja sitä käytetään lähinnä vain juhlissa. Lisäksi otsatukka rasvoittuu aina ikävästi. Mutta oi! Täältä saapuu pelastus, Rockaholic!
Kuivasampoo! Okei, myönnän olevani (piilo?)mainonnan uhri - myös Nelliinan vaatehuoneen Nelliina on käyttänyt kyseista tuotetta... :D Ei sillä etteikö tämä toimisi! Tässäpä ovat toteutuskuvat:

Ensinnä oli tuotteen suihkuttaminen päähän. Harmaat hiukset ja otsarypyt on jo, ja lisäksi täytin tässä yks päivä krypton! Voi voi, sieltä se eläkeikä tulla tupsuttaa!
Sitten vähän hierotaan sitä päänahkaan ja tadaa, puhtaa(mma)n näköiset hiukset!
Sovitaan sitten, että nuo kuvat on ihan tarkoituksella noin rumat :---D
Ja tätä sitten tulen käyttämään!
Tähän loppuun vielä yksi tällainen kampaus, jonka tein pääsiäisaterialle. Laittaa vain hiuksia kiekuralle niskaan pinneillä, tosi helppo toteuttaa! :)

2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

täälä on näköjään muitaki jotka lukee nelliinaa : D mie mietin kans tuota kuivashampoota, pitäis se vissiin ostaa, tulis kyllä tarpeeseen. hmm.

Noora kirjoitti...

Pilvi: Joo, pitäähän sitäkin aian välillä lukea :D Vaikka täytyy myöntää että välillä ei jaksa lukea sen jokapäiväisiä "ostin tänään uuden laukun/paidan/mekon/kengät"..

Kannattaa ostaa, Nelliina mainosti siellä myös jotain huokeampaakin shampoota, en kyllä muista nimeä.. :D