6. huhtikuuta 2010

Päivä jäätelöinen ja röyhelöinen

Hellurei! Tässä ihanaisen lomani aikana on saanut harjoitettua muutakin aktiiviteettia kuin pelkästään nukkumista ja tallentavan digiboksin vanhojen tallennusten katsomista. Tänään esimerkiksi kävin Kiteellä, ja sieltä mukaan tarttui(no kyllä mie sen maksoinkin):
On muuten eka vaatepostaus pitkään aikaan :D Kirpparilta siis jälleen löytyi. Siinä on röyhelöä ja vetoketju, eli oikein muikea pikku mekkonen!
Miun poseeraukset on taas ihan omaa luokkaansa... :D
No, täytyy myöntää, on sitä tultu vähän syöpöteltyäkin. Nimittäin tätä:
Ja, kyllä vain, ahmin kokonaisen tuollaisen yhden Ruma Betty-jakson aikana! En uskalla edes ajatella sen kalorimääriä... No, se oli kyllä TOSI hyvää! Mutta tätä sitten syödään vain erikoistilaisuuksissa jatkossa - toivottavasti.

Pitihän tuon ahmimisen jälkeen käydä tietenkin lenkillä! En saanut miun hiihtoharrastusta kunnolla edes alkamaan, kun lumet jo suli, joten yritetään tässä sitten hölkkäillä ja pyöräillä sen sijaan.

Sain tädiltäni lainaan seulan(eli semmoisen vehkeen, jolla voi painaa kankaita helposti), eli postausta tulossa kankaanpainauksesta! Kunhan vain keksisin sen kuvion, minkä painaa... Tai onhan miulla tietty ideoita, mutta mitkä niistä on sitten toteuttamiskelpoisia? :D Sama tätini on luvannut opettaa miulle myös kirjansidontaa, joten siitäkin postausta mitä luultavimmin tulevaisuudessa.. 8)

Kirjoittelemisiin!

Ps. Isosiskollani on nyt myös blogi, joka käsittelee lähinnä RUOKAA. Ja erittäin hyvää sellaista! Käykääpäs kurkistamassa: http://vihonvuonteella.vuodatus.net/ :)

Ei kommentteja: