30. toukokuuta 2010

Tunnelmia viime viikoilta

Hellurei! Taas aika on vierähtänyt, hupsista ja anteeksi. Oma läppärini meni rikki, ja nyt miun pitää käyttää perheen yhteistä konetta, joka on ehkä vuodelta kivi ja miekka. Mutta tässä viimeisen kuukauden aikana olen muun muassa:
...nähnyt läskin norsuilmapallon(joka myös puhkesi samana päivänä kun se ostettiin).
...ulkoiluttanut ensimmäistä kertaa kukkahamettaan.
...laittanut ylioppilaskutsut. Itse olen tuon kissan myös piirtänyt, ja sillä on sellainen mekko niin kuin miullakin :D Niin, pääsin siis kirjoitukset läpi, wohoo! :))
...ihaillut uutta laatoitusta(mikä tuli siis tuon päälle, tuo ei siis ole se laatoitus :D).
...iloinnut valon määrän lisääntymisestä.
...katsellut tulevaisuuteen.
...hymyillyt(ja näyttänyt lyhythiuksiselta..??).
...silittänyt Laku-herraa aika monta kertaa.

...ollut siskonlapsien kanssa, joista yksi näyttää erehdyttävästi mini-hiphopparilta....syönyt ihanaa leivosta ja kehunut sitä myös lehtihaastattelussaan.

Lisäksi oon ollut töissä ala-asteella, jossa oon saanu nauraa lasten jutuille. Yks esimerkiksi huomaa kaikki muutokset miun ulkonäössä: "Siulla on likaset housut!"(jotka ei siis ollu likaiset vaan kulutetut :D), "Siulla on uus kampaus!" jne.

Huomenna tämän tytön nokka suuntaa kohti Kouvolaa, jossa toivon mukaan vietän aikaa torstaihin asti pääsykokeissa. Pitää toivoa, että menee hyvin! Hermostuttaa kyllä tällaista pientä kulkijaa tuollainen - ensimmäisen päivän jälkeen karsitaan jo ensimmäiset hakijat pois, ja sellaista. No, jos en pääse, on ainakin voi lohdutusshoppailla - haluisin kyllä oikeestikin semmoisen Seppälän raitamekkojutun... Hmm. Mutta näillä mennään! o/

Ei kommentteja: