9. kesäkuuta 2010

YO!

Näinpä on meikäkin päässyt siis ihan virallisesti ylioppilaaksi! Juhlia vietettiin viime lauantaina, ja vähän sateisesta säästä huolimatta noin 80 vierasta jaksoi tulla juhlimaan :)
Kampaus teetätettiin tutulla, enkä jaksanut ruveta miettimään sen suurempia väkerryksiä kuin isot kiharat, joten ne sitten tehtiin. Itse meikkasin itseni, ja ihan hyvin omasta mielestäni tuo meikkaus myös onnistui :D

Tässä sitten ihania juhlapöydän herkkuja!
Pääruokana oli lihaa ja perunaa, ja kasvissyöjille myös kasvisrullaa. Lisäksi oli ihania salaatteja, nam! Itse en edes kerennyt kunnolla alussa syömään kun piti olla koko ajan vastaanottamassa vieraita, mutta onneksi sitten myöhemmällä illalla pääsin perehtymään paremmin noihin herkkuihin :)

Tässä sitten kahvipöytää, joka oli aika kakkupainoitteinen:
Kaikki kakut leipoi isosiskoni, joka heräsi puoli kuudelta aamulla koristelemaan näitä ihania hyytelökakkuja:

Puvun hankin suurella vaivalla Turusta, Halosesta, ja tykkäsin siitä tosi paljon :) Tämä oli nyt taas punainen niin kuin Wanhojenkin päivien mekko, mutta jotenkin tuo punainen on vaan se miun väri. Yksi tärkeä kriteeri, eli leveä helma, täyttyi myös tämän mekon valitessani. Boleron ostin itseasiassa jo ennen mekkoa, ja tykkään siitäkin hirveästi!

Tässä vielä kuvaa kampauksesta ja Glitterin laukusta, jonka ostin, koska se kävi boleron kanssa hyvin yhteen :)

Aamulla kerkesin tehdä vielä siskontytöllenikin kampauksen. Siitä tuli aika kiva itse asiassa :)
Myöhemmin tulee vielä "virallisempia", valokuvaajan ottamia kuvia. En halunnut missään nimessä tylsiä studiokuvia, vaan sen sijaan kuvat otettiin meidän pihalla ja metsässä(itikoiden keskellä, mutta ei se nyt niin haitannut). :))

Ei kommentteja: