30. marraskuuta 2010

Se ois ryppyvoiteen paikka ny

Sunnuntaina vietettiin miun 19-vee synttäreitä. Yhyy, taas olen vuoden vanhempi! No, kaipa tästä on se hyöty, että pääsee Tivoliin(baari) myös lauantaisin. MITKÄ MAHDOLLISUUDET! Hahaha.

Lahjaksi sain mm. muistitikun(graafisen suunnittelijan opiskelija ilman muistitikkua on kuin rakennusmies ilman vasaraa - olen huomannut!), suklaakeittokirjan(suklaakeittojen maailma on niin kovin laaja ja ihmeellinen! no heh heh), suklaakalentereita x2, ihanan tuoksuista sampoota ja kaikkea muuta kivaa, ja lisäksi postissa olisi noin neljä pakettia matkustamassa tänne päin 8) hihi.

No, tässäpä viime päivien tunnelmia:


Kyllä, se ON järjestelmäkameralla otettu(edelleen koulun, kun en vieläkään omaa omista :( ) Äiti piti kameraa, koska halusi ottaa miusta kuvan, ja mie näytin että "paina kato tästä NÄIN!", ja näin tämä taideteos syntyi. Ah.

Nyt seuraa synttäreiden lähes paras asia!
KAKKUAKAKKUAKAKKUAKAKKUAKAKKUA! Kyseessä oli oikeastaan Pirkka-lehdessä(taas tuli todistettua, mistä löytää parhaat ohjeet) ollut Suklaamisu, tosin vähän muunneltuna. Eli siis peruskääretorttutaikina, kostutuksena omenalikööriä+appelsiinimehua, välissä appelsiinituorejuustoa, vaahtoavaa vaniljakastiketta ja sulatettua suklaata. Aaaaa antakaa joku tekosyy tehdä tuota uudestaan! :D Ohjettakin voisin tänne tietysti joskus pistää.

Tässä on siskoni tekemä kakku, joka oli myös hyvää!

Tämä ei ikävä kyllä ole synttärilahjani, vaan serkkuni E:n koulussa tekemä tilkkutäkki! Uskomattoman hieno! Miten monta palaa tähän tulikaan, E? :)
Laku toimi mallina, kun otin valokuvauksen kurssia varten kuvia. Mie aattelin ottaa siitä liikekuvia, mutta perhana kun katti ei jaksanut liikkua! Makkaraakin yritin heittää maahan mutta sen hyppäys tuolta katolta ei ollut sellainen "BANZAAAAI" niin kuin aattelin, vaan semmonen säälittävä "läts".You call THAT a jump?!
No, onneks siskonlapsista tuli aika hyviä liikekuvia, samoin kuin seuraavista:

Kuva on otettu Kermankoskelta.
Kiteellä oli joulunavajaiset ja niiden myötä myös ilotulitteita, wooo! Tässä yksi onnistuneimmista kuvista(vaikka salama olikin vahingossa jäänyt päälle ja nuo lumisateet näkyvät tuossa. No ei se silleen haittaa :D)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei siihen tullu ku 60 tilkkuu :) ihan pikkuhomma vaan..

Noora kirjoitti...

Joo toden totta, pari päiväähän siihen meni vaan eikö totta? :D

erkki kirjoitti...

no ei noin iso kissa jaksa enää hypätä mitään banzai hyppyjä :DD

Noora kirjoitti...

erkki: xD Älä kuule sano, mie näin tässä videon jossa VIELÄ lihavampi kissa hyppeli ihan innoissaan!