9. huhtikuuta 2008

Lunta tuiskuttaa - kunhan ei liikaa!

En oo taas kirjottanu tyyliin viiteen vuoteen ja on tapahtunut niin paljon asioita että hyppään kohta housuistani!

Ensinnäkin, pääsin telkkariin! :o Se oli tosi outoa, kädet hikoontuivat hirveesti ennen sitä ja tuntu oudolta kuulla äänensä telkkarista. Sinä kuvauspäivänä sanoin kyllä sille kameralle kaikkea tyhmää, mutta onneks se kuvaaja-haastattelijatyyppi laitto sen kaikkein järkevimmän siihen juttuun.. :D Siis jopa tv2:sen alueuutisiin, mutta silti!
Niin syy kyseiselle pienelle julkisuudelle on se Erilaisuus on hyvästä-lehti, jossa oon mukana tekemässä. Sitten on kans Koti-Karjalaan ja Karjalaiseen haastateltu, perjantaina ja lauantaina pitäis tulla lehdet. :) Oon niin innoissani!
"Excellent."

Koeviikko meni ihan jees. Kyl mie läpi pääsen, ihan hyvillä arvosanoilla vielä -ainakin niin luulisin! Uskonnosta repäsin 9-, ja sain vielä siitä esseestä johon keksin kaikkee omaa, paremmat pisteet ko siihen johon oikeesti panostin! :o Nojaa.

Tuossa ylhäällä on naapurini hyllykkö, jonka maalasin ja sitten tein nuo kukat tuohon. Tein tän kyllä jo viime kuussa mut en oo vaan "kerenny" laittamaan tänne. Miusta on aika kivan näkönen, hih :) Naapurin mumokin näytti olevan ihan tyytyväinen..

Hohhoi, tyhmää ko luonto huijaa. Ensin on olevinaan niin kevättä ja aurinko paistaa, linnut laulaa ja lumet sulaa, ja sitten sataa lunta! Pöh. No, kyllä se vielä sulaa pois, SULAAHAN? Tuossa ylhäällä vähän kuvaa kauniista lumesta maaliskuusta. :)


Löysin yhtenä päivänä kirpputorilta ihanan 60-luvun tyylisen topin, mutta ajattelin, etten tee sillä mitään, joten jätin ostamatta. Tämän jälkeen minnuu kadutti hirveesti ja kun sen jälkeen menin VIIKON PÄÄSTÄ sinne, niin siellä oli, vain minua odottamassa! Vitsi miten ihanaa, ja ihanuus maksoi vain 3 euroa. :) Tätä tulen tosiaan pitämään ensi kesänä! (sori aika huonosta kuvasta)

Ei kommentteja: