24. huhtikuuta 2008

Kyllä se kevät on kaunis

Tänään oli kiva päivä, noin suurinpiirtein. Kävin kirpputorilla vapaatunneilla -serkun mummon pyörällä, jossa ei ollu vaihteita. Hengästyin kyllä mutta ei se haittaa, jotenkin aina kun pyöräilee tulee sellainen ihana vapauden tunne! Tänäänkin tuli, kesällä aion kyllä pyöräillä paljon, mennä vaikka Tohmajärvelle :'D

Mutta tässä taas jonkun päivän asu. Tais olla maanantai. Tiedän, oon laiska, en jaksa aina laittaa koneelle :'D
Sininen paita -Seppälä

Ruutuhame -Itsetehty pitkästä mekosta

Sukkahousut -Kaveri antoi

Sukat - Seppälä

Laukku - Löytyi jostain kaapin perältä.. En kyllä ottanu kouluun mukaan, mutta kävi niin kivasti tuon paidan kanssa niin piti ottaa kuvaan :)

Eilen kävin tätini kanssa yhden järven rannalla, oli kyllä kaunista. Lumet sulaa ja jäät sulaa myös, ja kesä tulee pian pian pian! Ihanaa käyttää hameita, koko talven kärvistelly farkuissa. Ei siinä että niissä mitään vikaa olisi, mutta tykkään enemmän hamosista ja lisäksi kesä antaa muutenkin enemmän vaihtoehtoja (ja valinnanvaikeuksia)- noin vaatteiden suhteen.

Aika pieni kuva tuli, mutta kuitenkin. Mie pidän. :) Tuon nimi on "Portti taivaaseen". Alla tädin perheen koira Senni. Ei meinannut paikallaan pysyä, tuo ainoa tarkka kuva jonka sain :D Miusta aika kiva, vaikka silmät sattukin tuolla hetkellä kiinni.



Sammaltakin alko näkymään, ihanan vihreää :)




Sitten joku ihan ihmekukka, mutta aika kauniin näkönen sinistä taivasta vasten. Oikeesti, taivas on niin älyttömän kauniin sininen ettei mitään rajaa! Se taitaa tykätä miusta.









Tuossa on toinen tätini kissoista, Miska. Hänkin oli aivan liian nopea kintuistaan, näytti vähän pelkäävän minnuu :D Mutta tuossa nyt tuommoinen tosi taiteellinen liikkumiskuva, hah.
Olin tässä eilen nuhassakin ja en ollut koulussa, nukuin melkein koko päivän ja turhauduin kun kaikki koko ajan soitti kännykkään tai kotipuhelimeen ja herätti miut. Että kiitos nyt vaan! Ja sitten katoin Spiderman Kolmosen, eikä herättänyt mitään uusia ahaa-elämyksiä. Siinä on selvästi panostettu enemmän erikoistehosteisiin kun käsikirjotuksiin, siinä Spidemanin ja sen kaverin väliset leikkisät vitsit ei ees naurattanu. Plus Tobey Maguire on vähän lihonu eikä se näytä enää niin söpöltä :'D



Ei kommentteja: