3. huhtikuuta 2008

Roskislöytöjä ja lumiakkoja

En oo nyt pitkään aikaan kirjoitellu, on ollu koeviikkoa ja kaikkea seli seli. No, viime lauantaina tehtiin kaverin ja sen siskojen kanssa tällainen lumiakka, kun lunta vielä oli. Nythän se on sulanut jo pois, mutta ei haittaa, kevät tulee! <3


Haluttiin tehdä siis perinteinen 1800-luvun neitonen, ja miusta onnistuttiin siinä tosi hyvin! :D Tuo on paras lumesta tehty veistos jota oon ikinä ollut tekemässä. Nyt se on kyllä ikävä kyllä jo sulanut pois..



Tuossa vieressä oli nyt sitten lähinnä tarkoitus esitellä tuota hametta ja päivän asua, vaikka tuo päivä kyllä on ollut jo aikoja sitten. Tuunasin siis vanhasta hameesta, jonka sain tätiltäni, tuollaisen minimmän, vähän kouluhameen tyylisen hameen. Tuossa se on nyt yhdistetty farkkuihin, kun oli ulkona aika viileää. Nyt vois pärjätäkin sukkiksien kanssa.. :)


Tuolla takana näkyy mm. miun kirahvilaukku, jonka löysin kirpputorilta viime kesänä vaan neljällä eurolla! Samalta kirpputorilta löysin myös tuon Kaj Stenvallin taulun, tais olla 2 euroa.


...ja etualalla maantiedon(vai onks se maantiedE nyt lukiossa ._____.) kirja, koe meni ihan hyvin, luulisin :)

Tässä tulee pieni tunnustus: mie silloin tällöin katselen roskiksiin, että löytyiskö sieltä jotain hauskaa, lähinnä kyllä lehtiä, en ole koskaan mitään ruokia etsiskellyt, korvessa kun asun :D Mutta aina välillä tulee vilkaistua, ja eilen katsoin metallinkeräyslootaan ja mitä siellä näinkään! Ihania, nostalgisia kahvipurkkeja! Tässä niistä kaksi:


Eipä tässä oikein muuta. Ihanaa kevättä! <3

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

Aa.. hienoa kuulla, että joku muukin kurkkii roskiksiin aarteiden toivossa. Minäkin teen sitä :) Ja toisinaan sieltä tosiaan jotain kivaa löytyy.