6. marraskuuta 2008

Mo eipä täs mitää

Kirpputorilta löytyi mekko. En ole aivan varma, onko tämä superhieno vai supermummomainen. Ehkä pitää muuttaa hihoja tai jotain. Laitoin vyön, se sopii. Maksoi Fidalta 1e. Huomatkaa! Taustalla purnukoita ja ihana mustaihoinen nukke, jonka on tehny miun äidin kaveri. Btw, jee Obama, kun voitit presidentinvaalit!


Tänään kävin Marimekolla, kun lehdessä oli lukenut, että siellä on neuleista -70% ale. No jee, makso ne silti jotain 50 euroa! Löysin kuitenkin tämän suloisen jääkarhuisen t-paidan 20 eurolla. Mutta heti sen jälkeen tuli hirmuinen ostosmorkkis, kun ajattelin, että Tarvitsenko Nyt Aivan Varmasti Tätä Paitaa. Ja toisaalta siinä on se suomalaisuus, ja tämä paita (TOIVOTTAVASTI) kestää pitkään! Joo.

Fidalta löytyi paljon kankaita/lakanoita, joita voi käyttää tuunaukseen! Ja vielä ilmaiseksi! Siellä on niin ihana tuunauskori, josta voi ottaa ilmaiseksi vaikka mitä <3

Joo ja ahkerasti olen kirjoitellut taas. Pyydän nöyrästi anteeksi. Ei miulla oo oikeesti mitään kerrottavaa! Oon aatellu käydä pienelle talviunelle - ainakin blogimaailmassa. Tulen takaisin, kun aurinko alkaa paistaa ja kamera laulaa. La la laa. Hei hei.

Ei kommentteja: