27. marraskuuta 2008

Älä osta mitään!

Huomenna on suuuuuri päivä tälle kansakunnalle; miun 17-vuotis syntymäpäivä! Bileet onkin suuret ööö.... datailun ja kakkuilun merkeissä. Uu jeah, kuka tulee messiin??

No on huomenna joku muukin päivä, eli Älä Osta Mitään - päivä. Päivän tarkoituksena on hillitä kulutushysteriaa - joka on erittäin vakava ongelma etenkin näin joulun aikaan! Kehotankin siis kaikkia hillitsemään himoaan ainakin edes yhden päivän ajan. Joululahjoissa hyvä vinkki on, että miettii ensin kotona, mitä kyseinen ihminen voisi tarvita ja sitten ostaa sen. Tietenkin kaupassakin voi tulla inspiraatio, mutta tarpeellisia lahjoja tulee miettimällä ensin! Ja tietenkin kierrätys(vanhat tavarat/vaatteet kiertoon!) ja uudelleen käyttö(sanomalehtipapereista ja julisteista joulupapereita!) on myös erittäin suotavaa. 8)

Sinänsä ironista, että miun synttäripäivä ja ÄOM-päivä on samana päivänä, mutta kaikkihan ovat olleet ahkeria ja ostaneet lahjan vasta etukäteen! ;) Mutta en mie nyt oikeesti tarvitse mitään, sainhan sentään lahjaksi OMPELUKONEEN!! <3>

Ei kommentteja: