30. marraskuuta 2008

I'm the dancing queen nowadays!

Hoppsansaa! Synttärit on nyt vietetty ja juhlavierassaldo nousi huimaan kahteen kävijään! Siis vau. No, serkut on (ehkä) tulossa vielä käymään. Ja eilen vietin kaverin luona tuplasyndet, kun molemmilla on samoihin aikoihin.. :) Tuli tsekattua Charlien enkeli 2 - oisko ollut kymmenenteen kertaan, mutta on se silti aina yhtä viihdyttävä!
Sitten siihen, mitä kaikki ovat kuollakseen odottaneet: Mitä lahjoja sitten lopulta nettosinkaan?
Sisko antoi Oma Kirjani-kirjan, jossa on tyhjiä sivuja ja jotka voin täyttää miten haluan, hii :) Lisäksi sain KoKo-astioita! Ja sitten ah, ihanaiseni! Ompelukone, Singer Confidence! Tällä sitten erittäin itseluottamuksellisesti ompelen vaikka mitä! Ah, vihdoinkin kone, joka ei lähde painamaan 100 km/h, kun painaa vain vähän paininjalkaa. Tässä on vielä kaikkia koristeompeluita, ja pystyy mm. kirjoittaa oman nimensä ja koiria ja vaikka mitä, alla kuva.Ja sitten muihin aiheisiin. Tän viikon keskiviikkona sitten äiti viimein otti minua niskasta kiinni(no ei nyt oikeesti) ja muutimme tavarat miun vanhasta huoneesta miun veljen vanhaan huoneeseen. Oon kyllä nukkunu lokakuusta lähtien siinä huoneessa, mutta siellä ei ollut miun tavaroita melkein yhtään. Joten nyt siellä on kirjahylly, sohva, sänky, vaatekaappi ja kirjoituspöytä sekä lisäksi pari tuolia. Tykkään hirmuisesti! :) Tässä muutama palanen huoneesta:

CD:t veljen vanhassa CD-telineessä. Ja tunnustan, kuuntelen joskus Britney Spearsia!!
Kirjahyllyyn laitoin ihania ihania postikortteja! Panin muuten merkille, että niissä kaikissa on eläin. Olen kenties hiukan eläinrakas! Muumit, Viiru ja Pesonen, Peppi Pitkätossu <33> Tässä vähän joululahjapapereita ja rusetteja, joita oon tehny vanhoista karkkipapereista. Siinä on hyvä kierrätysidea ;)

Ei kommentteja: