30. joulukuuta 2008

Alennusmyyntien pauloissa

Oon nyt pari päivää viettäny siskonlapsien luona ja on tullut laskettua mäkeä ja muuta riemullista. Se on oikeasti rankkaa hommaa! :D Tänään sitten menin junalla(ilmaiseksi kun kukaan ei tullut kysymään lippuja :O) Joensuuhun ja ostin sieltä kaksi toppia alennusmyynneistä. Sekä pari välttämättömyyttäkin: tanssikengät Wanhoihin ja mustan neuletakin serkun häihin, jotka ovat nyt tammikuun alussa, mutta niistä en nyt jaksanut ottaa kuvaa.
KappAhlista ihana tummansininen toppi 5,6e. Miulla ei kunnon perustoppeja olekaan! Ja lisäksi tämä on luomupuuvillaa 8) (joo näillä yritän vaan todistella että kyllä minä näitä tarvitsen! Aivan varmasti! Joohan? ;__;)



Sitten tällainen vanhanaikainen pitsitoppi, jossa on ihana kaula-aukko(jos tuota nyt aukoksi voi kutsua). Älkää välittäkö tuosta rintsikoiden olkaimesta! ^^' Tämä on Vero Modasta ja maksoi noin kympin.

Tässä on sitten pieni näyte joululahjoista, joita sain :) Tuo keskellä on neulatyyny, jonka miun 7-vee siskontyttö teki ihan itse! Onko vähän hieno 8D Tuon paistinpannun pyysin iskän ostamaan kun se oli vihreän värinen(ei kyllä nyt näy). Mutta siis vau, vihreä paistinpannu! Tällä kyllä tulee mahtavia ruokia, heh :D

Huomenna uudenvuoden viettoon serkkujen luokse, jeah!

Ei kommentteja: