18. joulukuuta 2008

Hej Sverige!

Tässä samalla kun kissani kuorsaa vieressä(kyllä, kissatkin OSAA kuorsata) mie vaan täällä datailen vaikka eihän miulla tietenkään ole muuta tekemistä(mm. ne yhdet jutut, jotka pitää kohta antaa läheisille ihmisille, mikä se oli? Ju... Ja... Jö...Ai niin, JOULULAHJAT!)

Joulukortit raapustan musteella ja vesivärillä. Tässä näette mustekynän erittäin monivaiheisen puhdistusoperaation.

Asiasta kolmanteen. Ruotsin maalle ollaan siis kesällä lähdössä ja niinpä en voinut vastustaa kiusausta ja katsella vähän Tukholman shoppailupaikkoja :) Jade-lehden(Toim. huom. Joka ilmaiseksi saatu! En siis luke kyseistä lehteä vakituisesti, ehkä se on hiukan suunnattu 30 vuotta vanhemmille.. :D)mahtavat Tukholma-vinkit veivät minut muun muassa tälle sivustolle: www.urbanoutfitters.se Siellä kuolauksen kohteena ovat muun muassa nämä vaatteet:
Nämä ovat selvästi samaa Liisa Ihmemaassa- tyyliä, jota rakastan. Liisa Ihmemaassa-elokuva tulee muuten joulun aikoihin telkkarista, pakko katsoa! :D Ja tulossa on myös uusi elokuva samasta aiheesta, pääosassa Johnny Depp 8D En malta odottaa sen ilmestymistä.

Nämä muut sitten palvelevat täydellisesti viehtymystäni nappeihin, löysä yläosa-tiukka alaosa-paitoihin, pitsiin ja hippeyteen. :D Ehkä jopa löydän kyseisen kaupan Tukholmasta, mitä kyllä hiukan epäilen, sillä suuntavaistoni sukkaa.

Hinnat ovat nettisivulla sitten puntina, ja tällähän hetkellä punnan kurssi on sellainen, että 1 euro on noin 1,1 puntaa. Se on laskenut aika rajusti, sillä aikaisemmin se on ollut 1,5 puntaa! Että en sitten tiedä, mihin tässä ollaan menossa - maailmanlaajuiseen lamaan vai onko tämä vain pieni alamäki.

Ps. Eräänä iltana, kun Rohelinella oli tylsää, hän otti kameran ja kaksi CD-levyä(Michael Jacksonin ja Irinan - ei ihan lemppareita mutta silti). Sitten tapahtui seuraavaa:

Ei kommentteja: