20. maaliskuuta 2009

Dam Dam Doo

Ostin tässä yksi päivä kirpputorilta Uppo-Nallen puolellatoista eurolla. Ja Tyttö ja helmikorvakoru löytyi paikallisesta kirjakaupasta. Englannin kirjassa oli siitä pätkä, ja rakastuin. Olisin kyllä halunnutkin lukea tämän englanniksi, mutta toisaalta tässä on niin paljon kuvataiteellista sanastoa, jota en tiedä, niin ehkä se olisi ollut vaikeaa. On vain vaikea lukea tätä, kun on nähnyt elokuvan, ja näkee Vermeerin koko ajan Colin Firthinä! Ja tässä hän on punatukkainen, vaikka elokuvassa hänellä oli muistaakseni ruskea tukka. Kirjojen taustalla on muuten seurakunnan kirpputorilta ostettu ihanan retro pöytäliina <3


Ah, ja sitten kirjat, jotka minulla ovat MYÖS kesken:

Ja koeviikko tulossa. Oon kyllä niin järkevä, hamstraan aina kaikkia kirjoja ja sitten en muista lukea niitä! No, nyt on menossa tuo Nancy, jonka ostin itelleni kirpputorilta 50 sentillä, kun sitä on niin paljon kehuttu kaikkialla. On kyllä vähän ahdistavaa luettavaa nämä ensimmäiset 60 sivua. Ihmettelen vaan, että miten se äiti on jaksanut Nancya!

Sit löysin kirpputorilta hameen, josta muokkaan ehkäpä mekon, diididii. Huomatkaa takana Kaj Stenvallin taulu(tod. aito)!


Ei kommentteja: