28. maaliskuuta 2009

"I have 3 kids and no money. Why couldn't I have no kids and 3 money?"

Näin sanoi Homer Simpson. Nauroin (melkein) puoli vuotta :D
Tänään olis siis tämmöinen päivä:

Eli aurinkoinen iloistutti minua taas läsnäolollaan ja pääsin ulkoiluttamaan hamettani ja sukkahousujani! Ah ihanaa. Päällä siis mm. mummon perintöhuivi, valkoinen koristeruusu ja itseneulotut säärystimet! Äiti vasta NYT löysi talvivaatelaatikon, joten pakkohan niitä sitten on käyttää :D

Tänään sain siis viimeinkin käteeni ne jutut, joista eilen puhuin! En kyllä ostanut kyllä niitä kaikkia, jotka varasin, mutta ei se nyt haittaa! Ainakaan rahaa ei mennyt hukkaan, heh.
Punaiset Pöksyt maksoivat ruhtinaalliset 3 euroa, nämä ovat aika hauskat :D

PerusPaita kustansi 1,5 euroa. Tähän ajattelin tehdä jonkun printin, josta ei ole kyllä vielä harmainta hajua, mutta kyllä se joskus(viiden vuoden päästä) varmaan sitten selkiää..
Sitten tällainen Pirteä Pinkki Toppi(yhyy kaikki ei ala samalla kirjaimella), 2e. Tämä on kesällä päivän piriste 8D En kyllä pinkkiä yleensä käytä, mutta ei se haittaa, jos sitä on pieninä annoksina!
Huomatkaa persoonallinen paikka vaatteiden esittelyyn >8DD

Sitten ihanin juttu:
Tokmannilta kympillä lähti mukaan taulunkehys, johon laitoin sitten ottamiani kuvia viime kesältä :) Potreteissa malleina siskonlapsiani, Kalle-koira ja Laku-kissa.

Hei, kaikki muistaa tänään Earth Hourin kello 20.30-21.30!! (Joo, järkeä sanoa tämä 15 minuuttia ennen kyseistä tapahtumaa, mutta sanon nyt kuitenkin :D)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

äääh, toi eka kuva on niin ihana! *_*