16. maaliskuuta 2009

Helsinki Helsinki

Taas on mennyt aikaa viime merkinnästä mutta mitäpä tuosta! Eihän tätä kukaan luekaan(jos lukee, ilmoittakaa itsestänne!!!)

Kävin siis Helsingissä. Yhden yön olin äidin luona hotelli Arthurissa, kaksi serkun luona Espoossa ja yhden toisen serkun(edellisen veli) luona. Ja mukana oli myös siis saman perheen kaksi muuta serkkua, että sukulaistäytteinen loma oli!

Kampissa kun on niitä ulkomaalaisia tyyppejä, jotka aina pyytää tulemaan kokeilemaan, uutta Aivan Mahtavan Upeaa hiuskiharrinta/suoristinta. No, tämä kyllä sanoi, että ei se haittaa jos ei tykkää, kunhan vain kokeilee. Ja kyllähän tästä ihanat kiharat tuli! 90 euron hinta ois kyllä laihduttanu miun lompakkoo aivan liian paljon, joten ei nyt tällä kertaa. Tässä kuitenkin ne kiharat:
Miulla oli ennen matkaa pari paikkaa, jossa halusin ehdottomasti käydä. Yksi oli tämä:
Olin kuullut Play it again, Sam-vintageliikkeestä niin paljon, että nyt oli pakko mennä tutustumaan, vaikka se olikin vähän kauempana keskustasta. Siellä kyllä oli aivan ihania vaatteita, mutta ei nyt tullut ostettua mitään - lähinnä koska siellä oli niin kallista. Olin siis siellä vain lähinnä fiilistelymielellä. Tunnelma olisikin ollut täydellinen, ellei radiosta olisi kuulunut YLEX. Joku klassinen tai vaikka The Beatles olisi ollu parempi, mutta oikeasti, YleX, niiden kaikkien 1800-luvulta eteenpäin olevien vaatteiden seassa!


Heurekassa oli mahtava näyttely, jossa tuli kyllä todellakin hiki! Siellä oli Nintendo Wiit ja kaikki, tuossa kuvassa mie kävelen nuoralla :D Se oli kivaa.


Käytiin myös kulttuurikierroksella Ateneumissa ja Tennispalatsin yläkerrassa olevassa Disney-näyttelyssä. Oli kyllä tosi upeaa, rakastan Disneytä ja kuuntelena aina niiden elokuvien soundtrackeja ja vaikka mitä <3>

Moikkelis koikkelis!

Ei kommentteja: