30. syyskuuta 2010

Viimeaikaisia ihastuksia

No joko se viime viikonloppu jonnekin hävisi? Maanantaina oli vapaata, joten ihana viikonloppu kerkesi täyttyä monenmoisista asioista, kuten..
Kärpässienistä! On ne niin kivan näköisiä :D
Pienen pienestä leppäkertusta!
No okei tää on jo vanhempi kuva, mutta kerrankin joku asukuva! (jollaista kukaan ei ole kyllä edes pyytänyt. Eikä tämä edes ollut päivän asu-kuva, halusin vain kokeilla jalkaani serkkuni farkkuja ja ihmettelin suuresti, kun ne mahtuivat! Ja tästä legendaarisesta hetkestä piti ottaa todiste!)
Viikonloppuna tein bagelsejä eli suomalaisittain vesirinkeleitä(ohje jälleen Maailman ihanimmat leivonnaiset-kirjasta, reseptiä tulossa lähiaikoina!)! Ne sopivat lähes täydellisesti monokkeliksi, paitsi näkökyky ei pahemmin parantunut niillä. No, hyvänmakuisia ne silti olivat! :)
Heinäkuun junamatkalla Kokkolaan aloitin neulomaan tätä pannulappua. Näinköhän saan sitä koskaan valmiiksi.. :D Alkaa huolestuttavasti kupristua tuo, mitäköhän muuta käyttöä sille voisi keksiä...?
Esitystekniikan kurssilla pitää piirtää/maalata mallista, ja sitten piirsin teekannun lyijykynillä ja sen alla olevan silkin tein vesiväreillä. Kaikista kohteista piti tehdä kaksi työtä, ja viisi mallia pitää olla - yhteensä siis 10 työtä, huh huh! Ja vasta 2 on valmis, ja 2 on puolessavälissä :D
Ah, rakkaat Aqua ProMarkerit. Pitää kyl oikeesti opetella käyttämään näitä!
Kotona oli vielä auringonkukkia, ja ne näytti kyllä ihanilta auringonpaisteessa.
Myös kissat osasivat nauttia ihanasta viikonlopusta! Yläpuolella oma Laku-kissani, ja alhaalla serkkuni Emili-kisuli :)
Nyt on tulossa kuuden päivän "loma" koulusta - on tämä amk-opiskelijan elämä rankkaa! Jos töitä sais tähän väliin aina niin olis ihan kiva :D

Ei kommentteja: