2. lokakuuta 2010

Mustavalkoinen elämä

No oho, tulipas mahtipontinen otsikko. Se siis viittaa Black&White partyihin, jotka pidettiin eilen koululla. Ja oli kyllä hauskaa! Alussa tuntui, että eihän sinne tule porukkaa millään, mutta kyllä loppuillasta siellä alkoi olla jos jonkinlaista ihmistä - myös ulkomaalaisia vaihto-oppilaita :)
Koulu oli koristeltu hienosti! Ohjelmassa oli musiikkia(no, se tuli tietokoneelta Spotifysta, mutta ei kai sillä ole väliä mistä se musiikki tulee, kunhan on hyvä meininki :D) - A:n kanssa yritettiin toivoa Marja Tyrniä, mutta ei sitä sitten soitettu, yhyy! No, ehkä ihan hyvä vaan että ulkomaalaiset jäivät paitsi tämän suomalaisen kultakurkun lauluääneltä...!
Lisäksi leikittiin! Oli muun muassa sellainen banaanileikki, jossa piti pyöriä ympäri ja antaa banaani jalkojen välissä seuraavalle, ja sitten viimeisen piti syödä se. Ihmiset kyllä aika kovakouraisesti kohtelivat sitä banaania polvillaan, kun siitä tahtoi olla lähinnä muussia jäljellä, kun se tuli viimeiselle.. :D
Seinillä oli mustavalkoisia Marilyn Monroen, The Beatlesin ja muiden tällaisten kuvia :)

Illalla lähdettiin vielä jatkoille Feveriin(halpaa) ja BePoppiin(kallista). Matkalla tutustuin nepalilaiseen ja johonkin toiseen vähän sekoon tyyppiin, jonka alkuperäismaa jäi vähän epäselväksi. Se yritti sökeltää suomea ja mie aina korjasin, pilkunviilaaja kun olen. :D

Mutta oli hauska ilta, tuli naurettua ja tanssittua ja piirrettyä ja puhuttua englantia ja syötyä sipsejä ja esitettyä katajanmarjaa(liittyy yhteen toiseen improvisaatioleikkiin.. :D)!


No, sitten muihin asioihin. Ostoslistalla on jo pitkään ollut Kiva Neule, ja Seppälästä sen viimein löysin!
Se on rusettikuvioinen ja lepakkohihainen, ja se on niin lämmin ja kiva :)
Kuvassa päällä on muuten myös elämäni ensimmäiset farkkulegginssit! Ajattelin sijoittaa niihin, kun ne nyt luonnistuvat aika hyvin tuollaisiksi baaripöksyiksi(kuulostaapa tosi coolilta :D) Talvella on kuitenkin aika kylmä, eikä kehtaa sukkahousuissa kävellä talvipakkasilla!

Ja loppuun vielä tämmöinen irvistyksen ja hymyn sekamelska:

Ei kommentteja: