15. joulukuuta 2010

Ihana joulukuu

Moi taas!
En oo taas kerennyt päivittää blogia, mutta tässä muutamia kuvia joulukuun ajalta:
Uusi rakkauteni, Pentax k-r, ah! Etsin hyvää kameraa vaikka mistä ja kävin kaupungin kaikki valokuvaliikkeet ainakin kaksi kertaa läpi ennen kuin päädyin tähän. Ja on toiminut kuin unelma! Mukana tuli kaksi objektiiviakin, ettei sit tarttee olla heti hakemassa uutta 8)
Hieno matkustuskuva! Oon siis matkaillu pitkin Pohjois-Karjalaa näinä viikonloppuina. Omina 19 v synttäreinäkin matkaohjelma oli Heinävesi-Kesälahti-Kitee-Joensuu. Että huh huh!
Enkä ollut ainut joka vietti synttäreitä. S täytti 17 vee, oli hyvää ruokaa ja kivaa ja pelattiin aliasta pantomiimin säännöillä :D
Sit oli myös P:n synttärit ja käytiin Kotipizzassa syömässä illan alkajaisiks Monster-pizzaa! AH EHKÄ PARASTA PIZZAA IKINÄ! Ja noita päällä olevia dipattiin kastikkeeseen, oi että oli hyvää.
Ja pieneksi yllätykseksi hankittiin sankarille limusiini lahjaksi :D Tuolloinkin päivä meni matkareitillä Kitee-Savonlinna-Kuopio-Savonlinna! Mutta tulipahan käytyä Kuopiossakin ekaa kertaa, ihan kivalta kaupungiltahan tuo vaikutti - vaikka eipä tuossa kerenny paljon tutustua muuhun kuin Passioniin(siellä oli vessoissa hiuslakkaa!) ja Pistämättömään ampiaiseen. Hauskaa oli!!!
Grasujen pikkujoulut pidettiin Kolilla mökillä! (huomaa kuusenkoriste korvasta roikkumassa) Mässyy, linnanjuhlien katselmusta, saunomista ja pölötystä. Kävin jopa ekaa kertaa saunan jälkeen hangessa vähän pyörähtämässä! Oli kylmää mutta myös jännää - tahtoo uudestaan! Lähtiessä oli pienoinen auto-jäi-lumeen-mitäs-nyt-tehdään-episodi, mutta kyllä siitäkin sitten selvittiin traktorin avulla :D
Koulu loppuu huomenna ja sitten pääsen viimein ansaitulle joululomalle! Tänäänkin tein aika paljon töitä stressin alla, huomenna pitää palauttaa töitä opettajalle ja siinä sitten se puoli yhdeksältä alkanut koulupäivä venyikin kuuteen asti illalla. HUH HUH!
Huomiseks pitää vielä esitellä yritysanalyysi jostain yrityksestä ja sitten pääsee jouluostoksille ja illalla vielä katsomaan Rare Exports! Jotenkin tuntuu, että sen elokuvan jälkeen joulupukkia ei voi katsoa enää samoin silmin... :D (tosin joulupukit on miusta nyt ylipäätään aina olleet vähän epäilyttäviä)

Ei kommentteja: