22. maaliskuuta 2008

Wazzuup, spring?

Kevät on tullut! Aurinko on paistamassa jo kolmatta päivää peräkkäin, lumet sulaa ja vaikka mitä! Tässäkin on yksi todiste:
Siis oikeasti, silmut on jo puhjenneet tuohon syreenipensaaseen, mahtavaa :D Mutta kuulemma Etelä-Suomessa on nähty jo leskenlehtiä. .______. No, kyllä myö vielä perässä tullaan!
Pääsiäisenä oon kyllä vaan ollu tyyliin neljän seinän sisässä enkä tehny mitään erikoista. Ottanu aika paljon valokuvia. Lukenu vähän uskontoo koeviikkoa varten ja nukkunu. Kahtonu LOSTin kakkoskauden DVD:ltä extroja. Eilen kyllä tein leipää ja Sudenpentujen keksejä :D

Kuvia tulee tässä:














Oikealla siis Sudenpentujen keksit ja vasemmalla kauraleipä. Kummatkin tosi hyviä! Miun serkuilla on Mummoankan keittokirja, just semmonen perinteinen jossa on hirveesti hyviä ohjeita. Vähän miekin haluisin samanlaisen :) Mie käytän usein Opiskelijan keittokirjaa, jossa on myös hirveesti hyviä perusohjeita, suosittelen! Ostin sen vielä jostain alesta, maksoi vaan 3,90e.


Sitten niitä muita kuvia. Eilen halusin kokeilla miun äidin vanhaa liiviä miun muiden vaatteiden kanssa. Tältä näytti kokonaisuus:
Ja oli kylmä. Mut ei se mitään :D Ja otin vaan tuon sitruunan mukaan "rekvisiitaksi", eli sillä ei ole mitään henkevämpää merkitystä..
Muut vaatteet:
- hame äidin vanha
- sininen paita Seppälä
- kengät äidin
- huivi Second hand
- pinssi Lanzarote
Tässä on onnellinen katti Laku. Hänkin on iloissaan auringonpaisteesta. :)

..ja kun räystäästä tippuu vettä, pitäähän siitä ottaa kliseinen tippakuva! Tämä oli kyllä miulle ensimmäinen lajissaan että turha marista, halusin kokeilla :D Piti kyllä ottaa monta kuvaa ennen kuin pisara sattui kohdalle.
Ihanaa keväänodotusta. <3

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kivoista jutuista tulee kliseita just siks et ne on kivoja. Joten ei se mitään vaik oliski kliseinen kuva, nätti silti:D Tosta pisarasta siis on nyt kyse.