11. tammikuuta 2009

Köh, köh.

Eilen oli hyvä päivä. Ellei lasketa lukuun melkein keuhkojeni lattialle yskimistä, niin kyllä, eilen oli hyvä päivä.

Kaksi uutta asiaa. Kirjastosta lainattu kirja, J. D. Salingerin Sieppari ruispellossa sekä itsepainettu kangaskassi. Kirjan lainasin lähinnä siksi, koska Turun ystäväni M pitää sitä lempikirjanaan joten täytyyhän se sitten katsastaa. Mukaansatempaava kirja, mutta. Suomennokset on niin!!! No. Pitää katsoa jos kirjastosta löytyisi englanninkielinen versio :D
Kassin tein grafiikan kurssilla. Ensimmäinen painantatyö, jonka olen tehnyt seulan avulla! Ah mahtavaa, haluan seulan itellenikin! Onko kenelläkään tietoa, missä niitä myydään? Tai sitten teen sellaisen vain itse. Puulaatikko ja jotain ikkunaverkkoa ja ta-daa siinä meillä on hieno seula. Nyt rupesin vaan miettimään tuota kuvaa, niin eihän tuossa oikein ole mitään järkeä. Tai siis jääkarhu kyllä liittyy maailmanpelastukseen, mutta pingviini?? Mutta jaa. Kai se ajatus on sitten se tärkein.
Kirjastosta ostin myös tällaisen kirjan 40 vaivaisella sentillä. Miusta kauniita ajatuksia, vaikka visuaalinen puoli ei olekaan se paras tässä kirjassa. Mutta kuitenkin. Yksinkertaisia ajatuksia, yksinkertaisia kuvia. Tuloksena viisautta.


2 kommenttia:

minna kirjoitti...

Sieppari ruispellossa on kyllä hyvä kirja niinkin vanhaksi kirjaksi... :)
Ja muutenki se on vaan tosi hyvä. :)

Noora kirjoitti...

minna: Niin on! :) Siinä on ihania kuvauksia ja muutenkin sujuvaa tekstiä.