18. tammikuuta 2009

Sekalaista sekametelisoppaa


Miinus sekametelisoppaa. Eli siis pelkkää sekalaista. Hah hah olen tosi hauska tänään!



Tänään pukeuduin oudosti. Kuvissa uudet keltaiset kumisaappaani. Ah, uudet rakkauteni. Myös kirpputorilta ostettu ruutupaita on uusivanha. Sitä pitäisi vain kaventaa jälleen.


Kuka sitäpaitsi sanoo, että saippuakuplia pitäisi puhaltaa vain kesäisin? Ei varmaan kyllä kukaan, mutta miksi en ole nähnyt kenenkään puhaltelevan niitä talvisin?
Tässä nämä elämäni kalleimmat korkokengät, 59,90e. MUTTA myös luultavasti parhaimmat. Harmittaa vieläkin, että jätin kauppaan herraskengät, joiden kokoinen aukko huimassa(HAH) kenkäkokoelmassani on.Eilen olin serkkuni luona ja ilma oli kaunis. Aurinko paistoi ja lumi kiilteli sen paisteessa. Ah, runollista. Kuvassa mie ja serkun koira Pepe. Vieressä joku talo, joka on keltainen(ette itse olisi varmaan huomanneetkaan). Serkulla oli tekohiuksia, joita sitten kokeilin päähäni, ja hyvinhän nuo kävivät hiusväriin! Tai no, ei ne virallisia tekohiuksia olleet, semmoinen vaan jonka voi tökätä ponnarin kanssa hiusten sekaan :D Tollaiset hiukset ois kyllä niin siistit.
On se jännä, miten yhdessä päivässä sää voi vaihtua aivan totaallisesti. Tässä on sama päivä, mutta illalla. Oli kamalan sumuista! Vai pitäisikö sanoa, että ihanan sumuista?

Ei kommentteja: