1. tammikuuta 2009

Uudenvuoden lupauksia tai lupauksettomia

Koska viime vuoden uudenvuoden lupaus(vähennä kulutustottumuksiasi) piti suurimman osan vuotta, voin siis luvata tällekin vuotta jotain! Siispä.

1. LIIKU. Tänä vuonna liikkuminen on rajoittunut vain korkeintaan kerran kahdessa viikossa lenkillä käymiseen. Myös se ulkona oleminen on vähentynyt aika paljon. Tässä voin kyllä hiukan vedota siihen, että asun maalla ja täällä on pimeää varsinkin talvella, joten siksi ei oikein innosta mennä ulos. Mutta nämä on vain tekosyitä, jotta voisin pitää alati paisuvan ruhoni lämpimässä sisätiloissa. Siispä sitä voisi vaikka mennä jonnekin tanssikurssille tai vastaavaa.



2. SOSIAALISTU. Edelleenkin, viime vuosi on vähän jäänyt siihen, että olen vain nyhjännyt sisällä. En ole käynyt missään. Nyt. Minun. Pitää. Ryhdistäytyä. Ja. Löytää. Ystäviä. Ei sillä, ettei minulla olisi niitä tarpeeksi. Mutta. Koulussakin on rasittavaa, kun en osaa - paria tyyppiä lukuunottamatta - puhua kenellekään muulle kuin serkulleni(ei sillä että serkun seura mitenkään huonoa olisi :)<3).>
Siis yhteenvetona; nämä kaksi asiaa voisi yhdistää, jos todellakin menisin jonnekin tanssikurssille. Siellä on ihmisiä. Ihmisiä, joiden kanssa voi jutella. Ah, mahtavaa. Todella hieno suunnitelma. Hmm.


Täytekuvina meiltä ja siskon luota otetut aamu- ja iltamaisemat.

1 kommentti:

minna kirjoitti...

Mulla ei koskaan tuu pitämään mitkään uudenvuoden lupaukset. :< No toivotaan tälle vuodella parempaa itsekuria. ;D