25. helmikuuta 2009

Jopas nyt

Mitä mitä! Onko se oikeasti niin, että kevät on tulossa? Tän päivän armottomasta auringonpaahtamisesta päätellen näin on. Ei silti toivota vielä liikoja, onhan tässä vielä aivan mahtavat hiihtokelit tuloillaan! Ehee. Hiihtolomalla on kuitenkin suunnitelmissa viettää aikaa siskon lapsien kanssa ja mennä Helsinkiin! Oon suunnitellu jo monta paikkaa, missä aion käydä; Greendress, Valtteri ja muita kirpputoreja, Ruohojuuri, Vila.... Ah.
Tänään oli naapurin 70-vee juhlat, ja aina kun on vähänkin juhlia tiedossa, tahdon pukeutua! Päällä oli siis itsetehty mekko, H&M:n neule(se on vähän liian iso, I know..), kaulakoru jostain mistä lie ja rusetti kodin kokoelmista. Ja kengät K-Kengästä. Sikäli kun se kaikille niin elintärkeää on, että tietää vaatteideni alkuperän.
Aloitin muuten karkkilakon! Sen pitäisi kestää pääsiäiseen asti, jolloin varmaankin ahdan kaikki löytämäni suklaamunat naamaani! Tosin en ole ihan varma vielä siitä, että lasketaanko suklaata karkiksi, mutta yritän senkin käyttöä vähentää.. Olen muuten addiktoitunut vakavasti Fazerin vadelmajogurttisuklaapatukkaan. Siis luultavasti parhaan makuinen suklaapatukka ikinä. Siis oikeasti.
Ja tässä oli ulkopukeutumiseni(jota en nyt saanut hirveästu hyödyntää, mutta eipä se mitään :D). Sokokselta viime talvena ostettu elämäni kallein talvitakki(60e), mutta samalla myös paras. Huivi palkinto jostain kilpailusta, ja hattu H&M:n. Mietin pitkään hattuun jotain jännää yksityiskohtaa, kun se oli vähän tylsä, kunnes sitten löysin tuollaisen söpön huopasydämen!

Ai niin, unohdin vielä mainita edellisessä merkinnässä, että miun blogin ulkoasu on muuttunut(jos kukaan ei sitä vielä huomannut...)! Tällainen vähän talvisempi, hihii. Mitäs pidätte, te rakkaat 2 lukijaani? Joo, miun suosioni on ehkä hiukan kääntynyt laskuun, mutta emme välitä siitä! :D

Ei kommentteja: