22. helmikuuta 2009

Lumileikkejä

Okei okei, miun PITI pitää Internet-vapaa viikonloppu. Lauantai meni joten kuten, mutta tänään tuli ongelmia. Tuli tylsyysaalto ja tulin koneelle, mutta ensin vain laittamaan kuvat ja kirjoittamaan tarinaa. Sitten tuli miljoona syytä mennä Facebookkiin - etsiä ihmisiä, joiden nimet muistin, lisätä kuvia, joita olin ulkona ottanut(uskomattoman kaunis päivä) ynnä muita Erittäin Tärkeitä Syitä.

No niin. Eilen oli vähän jumituspäivä, mikä vaikeutti netittömyyttäni, sillä yleensä silloin kun on tylsää, menen yleensä koneelle. Niinpä tein kaikkea muuta hyödyllistä kuten luin vanhoja Trendejä, lakkasin varpaankynsiäni sekä jumitin telkkarin ääressä.



Kun talvella on hyvä ilma ja aurinko paistaa, normaali ihminen lähtee ehkä lenkille ja hiihtämään. Mutta mitä tekee Roheline? Laittaa parhaat päälle ja lähtee ottamaan valokuvia! Tietenkin. Yllä on retken tuotoksia. Ensimmäisessä kuvassa se lumi todellakin ON kylmää, kun sitä ottaa paljailla käsillä! Mutt mitä emme tekisikään hienojen kuvien vuoksi?

2 kommenttia:

Rosita kirjoitti...

Onpa hurjan kivoja kuvia!

Noora kirjoitti...

Kiitoksia paljon! :)