23. huhtikuuta 2009

Pallopäivä

Värikästä päivää!
Tosin tänään miun päivä oli kyllä kaikkea muuta kuin värikäs, koulussa ei ois millään jaksanu olla - mut onneks se loppu kahdeltatoista. Kävin siinä sit kirjakaupassa ja ostin Madventures - kansainvälisen seikkailijan oppaan, kun se oli alennuksessa. Siitä tuli kyllä hirmuinen matkailuhimo! Tahtoo maailmalle!
Tässäpä silmäni ennen ja jälkeen meikin. Mielenkiintoista, eikö totta!

Kävin myös Fidalla. Sieltä löytyi pari söpöä juttua.

Yksi, kaksi, kolme...

Tärää(kuten serkkuni 10v asian ilmaisisi)! Kirpparilta löytyi ihana pallopaita ja punaiset simpukkakorut, jotka ilmiselvästi ovat merkkinä kevään tulemisesta :)
Tässä vielä parit malliposeeraukset perään. Mutta mahtavaa, kerrankin löysin kodista paikan, jossa on perus valkoinen seinä! Tosin siinäkin on reikä ja tauluakin näkyy joissakin kuvissa, mutta kyllä sitä vasten kuvia saa otettua, kun on hyvä valaistuskin :D

Vielä yksi asia. Oon käyny yhtä tanssikurssia ja tänä lauantaina ois esitys Keski-Karjalan messuilla! Pienoinen paniikki menossa, mutta kyllä tämä tästä.. Messuilla on muuten Lorenz Backman juontamassa, jota siskontytöt kutsuu Lorens BATMANiksi, haha :D Tapahtu muuten hassu...ja OUTO juttu, kun olin niillä käymässä: Olin jossain olohuoneessa ja miun sisko ja sen tytöt kahto keittiön ikkunasta, kun joku auto käänty siinä niiden pihassa ja ajo taas pois päin. Niin sit siskontytöt sano, että "Tuolla autossa oli se Heikki ja Lorens Batman!!!!" Olin että mitää :D Että kaipa ne sitten oli kääntyny siinä pihassa, en kyllä tiedä syytä. Vois kyllä kysyä sitä siltä Lorelta, jos siis uskaltaa. Ja itsehän en ole mikään Rohkea kuin Leijona. No, sen näkee sitten!

Ei kommentteja: