7. toukokuuta 2009

"Jag har uppfört mej illa"

Näin sanoi Peppi Pitkätossu. Ruotsia osaamattomille käännös voisi olla jotain tähän suuntaan: "Minä olen käyttäytynyt itseni sairaaksi". Tämä viittaa siis siihen, että Peppi ei jaksanu koulussa keskittyä ja piirteli hevostaan lattiaan, koska eihän se olisi naurettavan pienelle paperinpalalle mahtunut!

Tässä sekalaisia kuvia viime viikoilta. Ne on sitten ihan satunnaisessa järjestyksessä!
Varkauden käsityökeskuksessa oli heinäpaalien naruista tehty mekko. Vähän oli hieno! Tosin eri asia, pystyiskö tuota sitten oikeasti käyttämään.. :D
Kyseisessä käsityökeskuksessa oli myös näyttely, jossa oli mm. tämä mekko, joka on voitu nähdä viime vuoden Linnan Juhlissa :) Verhoista kuulemma tämä on tehty!
Ah, Laku lipoo huuliaan.
Varkauden kirpputorit on ihania! Ostin sieltä nämä; teepurkin, Wallace&Gromit - Kanin kirous sekä P.S. Rakastan sinua, koska leffa oli niin hyvä. Mutta oikeasti, ekan kerran kävi niin, että elokuva on parempi kuin kirja! En ole vielä lukenut kirjaa loppuun, mutta mieleen on lähinnä jääneet vain monet kliseet. Lisäksi roolihahmot siinä ovat niin jotenkin kärjistettyjä ja mustavalkoisia, että suututtaa.
Laku tekee aina noin, kun se haluaa maharapsutuksia. <3
Varkaudesta löytyi myös kengät! Nuo on niin ihanat, ja ne oli vielä tavallista halvemmat, koska ostin ne lasten osastolta, hä hää. Sopii kevätkengiks niin hyvin!
"Ai tuonneko se pallo meni? Mitä miun pitää nyt tehdä? Ai juosta??"
Serkkujen luona pelattiin serkun keksimää peliä, "heittopallo"ko sen nimi oli? Se oli vähän niin ko pesäpallo, mutta siinä pitää eri pesillä tehdä joku tehtävä, esim. kiertää kuusi kolme kertaa tai loikkia mansikkapellon yli :D Tässä tuli kyllä urheiltua, koska myös syöttäjän täytyy juosta pesillä!

Ah, karjalan piirakat, ikuinen rakkauteni. <3>

Joensuun KappAhlista ostin upean sudenkorentokaulakorun(huh mikä sana). Näin tuon yhdestä esitteestä ja heti, kun kauppaan pääsin, piti mennä tarkistamaan, oliko se asustehyllyssä. Ja olihan se! :) Sain tuosta vielä 25% alennusta, joten loppuhinnaksi jäi vielä jotain 6 euroa. Kokeilin siellä yhtä mekkoakin, mutta en sitten raaskinut ostaa, kun oli niin kallis. Nyt kyllä harmittaa! No pitää katsoa löytyisikö se seuraavalla Joensuun reissulla :)
Loppuun vielä pari kevään fiilistelykuvaa.

2 kommenttia:

Mielikki kirjoitti...

Mieki ostin sen P.S.-kirjan, koska leffaa oli kehuttu niin paljon ja kirjahan on aina parempi ku elokuva.. Mutta kieltämättä lukiessa alko vaan ärsyttää kun se kieli oli niin tönkköä ja mukaan oli tungettu ihan liikaa "hauskoja yksityiskohtia." Sit katoin leffan, ja silti tuli se fiilis et ei se menny näin, ei se ollu näin kirjassa! :D Semmone yhteiskokemus on kuitenki ihan kiva.

Noora kirjoitti...

Niin.. Tosin leffassa tykkäsin paljon enemmän siitä, että ne kirjeet tuli silleen yksitellen, eikä kaikki kerralla :) No pitää kahtoa miten tuo nyt etenee..