29. toukokuuta 2009

Sadetta ja kukkasia

Eka kesäpäivä oli aika i h a n a, mutta ennen kun kerron siitä, tässä taas jotain kuvia aikaisemmista päivistä:

Eräs päivä ostin kengät kirpparilta 2 egellä. Ne on korkkarit! Erittäin Epämiumaista(eli ei minnuu, sanan keksi serkku :D), ostaa korkkarit siis! Nuo on tosi kivat peruskengät kesän juhliin, joita onkin ehkä huimat kaksi kappaletta, joista toiseen ei tarvitse mitään hienoja vaatteita laittaa. Eli juhlia, kellään?

Silloin oli vähän sadepäivä ja yritin pitää tuota kasvia(mikä sen nimi on? Se on niin söpö kun siihen tarttuu kaikki sadepisarat) sateenvarjona, mutta ei se oikein toimu.. "Under my umbrella, ella, ella ee ee ee.." Käänsin sen toissapäivänä kesän kunniaks muotoon "En jaksa enää opiskellaa, ellaa, ellaa ee ee ee" Oonko vähän nero mitä :D
Nuo "DNA-ketjukorut" on hankittu Sortavalasta, ne on käsityönä tehty :)




Tänään sitten. Ensimmäinen lomapäiväni, ah sitä onnea. Edellisenä iltana oli ollut käynnissä armoton yödataus ja nukuin johonkin yhdeksään. Se saattaa kuulostaa melko aikaiselta, mutta uskokaa, kun jokaisena kouluaamuna on joutunut heräämään kuudelta, se on taivas. Siinä sitten lueskelin P.S. Rakastan sinua-kirjaa, joka edelleenkin on hiukan tökerö, mutta pakkohan se on loppuun lukea.

Kävin myös "kirkolla" eli kotikuntani keskustassa allekirjoittamassa työsopimuksen. Työskentelen siis paikallisella nuorisotalolla ala-asteikäisten lasten kanssa :) Kävin myös kirjastossa, en oo käyny siellä pitkään aikaan ja lainasin heti hirmusen kasan CD:itä ja DVD:itä, mm. Hairin ja sen soundtrackin, Rajattoman tulkitsemassa Abbaa(ihan mahtava levy), the Queenin levyn, Porco Rosson(Hayao Miyazaki, meine Liebe! [siis sen elokuvat, ei se itsessään :D]<3).

Tämmösen kuvan näpsäsin yhdessä leikkipuistossa, hohoo.

Sitten tein tänään mansikkamuffinsseja! Tuo on kyllä väärin päin tuo muffinssi, mutta kun se mansikka tuli sen läpi niin piti kääntää se.. :D Ohjeitahan perusmuffinsseihin löytyy vaikka kuusesta, mutta laitan sen nyt tähän(jos muistan oikein):

PERUSMUFFINSSIT

  • 3 kananmunaa
  • 2½ dl sokeria
  • 150 g voita
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • marjoja, suklaata, paistonkestävää marmeladia/hilloa, mitä ikinä keksiikään!

Eli vaahdota kananmuna + sokeri, sulata voi, sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja sitten kaikki samaan läjään ja sit vaan muffinssivuokaan/vuokiin 10 minuutiks 225 asteeseen kunnes ne ovat "kullan ruskeita" <-- tuo lukee oikeesti kaikissa ohjeissa :D

Siinäpä se! Hellurei!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten poimulehti :) siis se vihreä kasvi
T.Leena

Noora kirjoitti...

Aa joo, kiitos tiedosta :D