31. toukokuuta 2009

JAMMING AND SEWING

(otsikko taas huimaa kaiken älyllisen kirjallisuuden rajoja! Tai siis häh?)

Drallandei! Kesäkatu kuuma vai miten se meni! Siis on kamalan kuuma päivä ollu, hiki valuu koko ajan ihan noronaan, nytkin vaikka oon sisällä! Nyt on siis kahden serkun valmistujaiset käyty, ja ne tais jäädä ainoiks juhliks tänä kesänä... :D Voi vitsi, miulla ois niin monta ihanaa mekkoa tuunaamista vaille ja sitten kun saan ne valmiiks ni eihän niitä voi sitten missään käyttää! No joo pitää arkijuhlailla sitten. Kunhan vain saan ne valmiiks :'D

Eilen maalasin kehikoita valkoseks, niihin tulee sit kasvamaan yrttejä ja kukkia :)
Kukkavarvas!
Sitten eilen jo mainitsinkin(ainakin muistaakseni, hah) tuunauksestani, joka kohdistui siis tähän hameeseen:
Tämä oli kokoa 40, että se oli hiiiiukan liian iso hameeksi, joten reippaana tyttönä ajattelin tehdä siitä mekon(uuu miten uutta ja ihmeellistä)! Kirpparilta olin siis 8 eurolla tän ostanu, ja Lindexin hame näytti olevan ja kaiken lisäksi aika uuden näköinen!
Joo mutta pienen tuunauksen eli parin sisäänvedon myötä mekosta tuli tällainen:

Olen yksijalkainen tyttö, haha :D

Hameiden tuunauksessa on vähän rasittavaa vaan se, että niissä on yleensä niin lyhyt vetoketju. Ei siis hirmu tiukkaa vartalonmyötäistä mekkoa voi siitä tuunata( ellei vaihda vetoketjua joka on kyllä aivan liian iso urakka miunlaiselle matalan aidan ylittäjälle). Mutta ei se mitään, tykkään tuosta silti hirmusti!

Hikisiä päiviä vaan teillekin!

Ei kommentteja: