28. toukokuuta 2009

Yesterday

...all my troubles seemed so far away!
Kävipä taas päivän aiheeseen tuo laulu :'D Mie se osaan yhdistää asiat toisiinsa! No kuitenkin, eilinen. Tänään miulla ei ongelmia oikeastaan ollutkaan, itse asiassa päinvastoin - KESÄLOMA ALKOI! <3

Mutta tässäpä pieni matkakertomus eilisestä, sisältäen huimat neljä kuvaa, kröhöm.
07:02. Bussipysäkillä oli tylsää. Mutta eilen oli hamepäivä! Ihanaa kun kesällä voi pitää hameita vaikka joka päivä 8D Tosin pitäisi ensin hankkia niitä hameita/mekkoja. Yksi miulla onkin projektin alla, näytän sen sitten täällä, kun se on valmis :)

11:24. Mukana menossa oli myös pitkästä aikaa Saksasta ostettu sydänlaukku. Näytän joltain syksymasentuneelta enemmänkin kuin kevätsateesta hurmioituneelta, ja tämä on vielä lavastettu kuva!

11:26. (tapahtuipas paljon juttuja edellisen ja tämän kuvan välillä) Saksan kokeen jälkeen ilmaa piristi pieni kesäsade, ensimmäinen tänä kesänä! Kuvailin tuota lätäkköä melkein keskellä ajotietä, kukaan ei varmaan ihmetellyt yhtään :D

14:23. Luen jotain Yhteishyvä-lehteä serkun luona. Todellakin miun lempilehti!!! No oli siinä oikeesti jotain mielenkiintoistakin, esim. Made in China-niminen juttu Kiinassa tehtaissa työskentelevien työoloista. Tai no, lähinnä vaan sen yhden tehtaan, mutta silti. Oon aina ajatellu, että ne kaikki työskentelee hiki hatussa jossain neljän neliömetrin kokoisessa tehtaassa kymmenen sentin tuntipalkalla, mutta ennakkoluulot osoittautuivat vääriksi. Mutta toisaalta, tuo oli vaan se yksi tehdas ja sen näkökulma, eihän myö voida oikein tietää niitä muita tehtaita ja sitä onko siellä miten hyvät työolot. On vaan silleen rasittavaa, että ei aina tiedä jotain vaatetta ostaessaan, että missä se on tehty(merkintä "Made in Thailand" ei hirveesti kerro tuotteesta..), onko sen työntekijät saanu hyvää palkkaa tai hyvät työolot.

Loppupäivän sitten asensin meidän uutta tallentavaa digiboksia(PARAS!) ja pänttäsin ruotsia. Siinä miun mielenkiintoinen päiväni olikaan. Millainen oli teidän? (tähän ei tuu varmaan yhtään vastausta mutta kysyn nyt silti :D)

Ihanaa kesälomaa niille joilla se on ja ihanaa kesää niille joilla ei ole lomaa! (überhieno lopputoivotus!)


P.s. Huomatkaa uusi ulkoasu! Mitäs tykkäätte?(taas toinen vastaamaton kysymys. Pitäs lopettaa nää oikeesti :D)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tietkö, tuo toka kuva tuo miulle ihan mieleen skinsin ekan kauden cassie jaksosta sen ku se kävelee sidin luota pois :)