16. kesäkuuta 2010

Kesälaitumille päästö ja virkkuukoukun kilinää(?)

Ei virkkuukoukku kyllä oikeesti kilise, mutta piti nyt laittaa se tuohon, kun se kuulosti taiteellisemmalta :D


Mutta nyt siis aiheisiin. Lehmät päästettiin viimeinkin kesälaitumilleen. Ruoho oli jo pitkä ja lehmät hurjia ja hurjan iloisia! Tässä muutama kuva todistusaineistoksi:


"Älä käy miulle ehottelemaan!" (P.s. Raisa Reikänaama on paras!)
"Uskaltaisko sitä ottaa"
Rouvat ottaa toisistaan mittaa.


"Jihuu, on kesä!"
En muista nyt oonko esitellyt tätä seuraavaa virkkuutyötä, mutta esittelen nyt jokatapauksessa. Hyvä yleisö, tässä on Katri Kissanpentu:
Ohjeet löysin Supersöpöt maskotit- nimisestä kirjasta. Mekon kuitenkin suunnittelin itse, ja olen siitä aika ylpeä :D

Huomatkaa vasemmassa silmässä olevat kaksi silmäripseä(jotka on siinä ihan tarkoituskella, eikä vain laiskuuttani, joo-o)
Ja tässä on tänä päivänä valmistunut Janne Jääkarhu:
Huomatkaa napa!!
Jannella ei ikävä kyllä ole vielä vaatteita, mutta ajattelin suunnitella tälle jääkarhulle sinisen haalarin :D Ja tämän olen sitten suunnitellut aivan itse. Ei siinä enää kirjaa tarvita, kunhan on älynnyt sen tekniikan :)
Tuo suu on vähän huonosti tehty, mutta ei se nyt niin haittaa!
Halusin tehdä Jannelle myös söpön pikku hännän, hihi :D
Janne ja Katri ovat ilmeisesti ystävyksiä! :)
Nämä ovat menossa kesällä näyttelyyn, joka on samojen tyyppien järjestämä kuin viime vuonnakin. Vielä pitäisi ehkä valmistua ainakin yksi mustekalan tapainen, mutta niiden lonkeroiden tekemisessä menee hirveästi aikaa - vielä 7 pitäisi jaksaa tehdä! :D Ja mietin vielä, että pitäiskö näille vielä kyhätä jostain jonkunmoinen talo - kenkälaatikosta tai jotain...
Hei, miulla on nyt kysymys tästä Bloggerista - miten ihmeellä tuon bannerin pystyy vaihtamaan?? Tää on nyt jotenkin uudistunu ihmeellisesti viime aikoina enkä tajuu miten tää toimii. Voisko joku vastata tähän, koska tuo näyttää niin talviselta tuo nykyinen banneri ja oon jo ihan tylsistyny siihen!

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Tosi söpöjä nuo! (siis sekä lehmät että kissa että jääkarhukin) Mie ite mietin joskus et tekis jonku pehmolelun mutten ole saanu aikaseksi -ainakaan vielä : D

I.H.M.E kirjoitti...

http://minaitte.net/tag/blogin-ulkoasu/

Tää on semmonen blogi missä kerrotaan paljon blogin ulkoasusta niin kai siellä lukee miten banneri vaihdetaan :D

Noora kirjoitti...

Pilvi: Kiitoksia kiitoksia! :) Niin, pehmolelun tekemisessä kestää kyllä yleensä aika pitkään - mutta se onnistumisen ilo on sitten sitäkin suurempi! :D

I.H.M.E: Joo mie tajusin tuon jo, kiitos :)