30. lokakuuta 2010

Party like it's 1989!

Heipä hei taasen lapsoset! (no joo joo yritän lopettaa tuon Chandlerin matkimisen)
Miulla on salaisuus. Kävin nimittäin pari viikkoa sitten menneisyydessä! Tarkemmin sanottuna vuosikymmenien 1980 ja 1990 vaihteessa. Ja siellähän oli aivan mahtavat jytät! (suomennettuna bileet, jos jollakulla on tuollainen ammottava aukko vielä yleissivistyksessään)

Jotta soluttauduin paikallisväestöön, jouduin tietenkin käyttämään kyseisen aikakauden vaatteita.
Päivän asu oli siis:
Raitapaita Isosiskon tekemä
Housuhame Ullakon kätköistä
Kaulakoru Mistä lie

Silmälasit Iskän vanhat
Korvakorut Isosiskon vanhat


Tyylikkäänä oltiin siis liikenteessä! Tutustuin myös paikallisiin ihmisiin, jotka olivat aika kovia pitämään näitä hippojaan(ks. edellinen suomennos)! Mukana olleet serkkuni tempautuivat heti tunnelmaan mukaan, kuten myös minäkin:
Vuosikymmenen tyyliin puhaltelimme purkkapalloja! Tai ne puhalteli, jotka osasivat... Eräs nimeltä mainitsematon yritti kovasti posket puhkuen samaa, mutta tuloksena oli vain ison purkkamötikän komea lento metrin päähän. Krhm..
Illallisena nautimme pizzaa, jokaiselle oli luonnollisesti omansa! Pizzan kera viehätyimme Marty McFlyn upeasta seurasta Back to the future 2-elokuvan muodossa(voiko tuon pateettisemmin sanoa.. :D).
Tietysti iltaan kuului myös perinteinen jääkiekkopeli! Tosin peli hiukan takkuili sekä Ruotsin että Suomen puolella puuttuvien pelaajien sekä ruostuneiden taitojen takia. Lisäksi kiekkona toimi vanha karkki, joten peli ei ehkä kulkenut aivan niin kuin piti. Mutta maaleja tuli silti!!!
Välillä piti tietysti päästä soittamaan vanhalla lankapuhelimella, mutta jostain syystä se ei kuitenkaan toiminut. Liekkö syynä ollut se, ettei töpseli ollut seinässä..? Hymy kuitenkin oli herkässä!
(huomaa L:n olkatoppaukset!)
Ja kun 1980-luvun yhteydet alko vähän pätkiä, ajateltiin tulla takaisin vuoteen 2010, jotta kaikki pystyisivät päivittämään Facebook-statuksensa.

Ja kun kerrankin on tällainen Diana Ross-tukka, sitä voi vaikka heilutella niinku näin:
Ja innostuipas meidän Lakukin näistä bileistä ja puki ylleen tyylikkään hiuspannan, jota osasi kekseliäästi käyttää vyönä(tai kenties vyölaukkuna?)!
Nähdään taas lapset! (JOO JOO)

Ei kommentteja: