31. lokakuuta 2010

Viikon WTF

Lisäsin tuohon sivun viereen kävijälaskurin viime viikon ajalta, ja se kertoo, että kävijöitä olisi ollut 191! Mitä ihmettä? Onkohan tuo nyt ihan oikeassa... No miun sukulaiset(ainakin isosisko) on ainakin siitä tyyliin puolet, mutta silti :o

Ilmoittakaa ihmiset itsestänne, missä te olette, mistä te tuutte, minne te meette? Ja mitä te haluutte mahdollisesti tältä blogilta - lisää käsitöitä, ruokaa, höpinää Lady Gagasta(ha), asukuvia, blogiarvontaa vai mitä? SPEAK UP!

5 kommenttia:

MeRzU kirjoitti...

Heips.
Mukavan näköiset hipat ollut. :)
Ja jos nyt toiveita saa esittää, niin käsityö-asiaa yms. voisi olla enemmänkin. :)

Katja kirjoitti...

Kyllä näitä blogeja käy lukemassa yllättävän paljonkin ihmisiä. Suurimmilla muotiblogeilla on Suomessa yli 10 000 lukijaa :) Miulla keskimääräinen lukijamäärä on uuden bloggauksen ilmestyessä ollut semmoinen 70, se on mielestäni aika hyvä luku, kun suurinosa lukijoista on kuitenkin ns. "palaavia" lukijoita. Lukevat siis blogiani säännöllisesti :)

Noora kirjoitti...

MeRzU: Hehe, niinhän ne olikin :-D Joo, pistetäänpäs toive muistiin, mielessä onkin ollut tehdä enemmän käsitöitä - varsinkin kun joulukin lähenee.. :)
Katja: Niin, on se aika ihmeellistä miten ihmistä voi kiinnostaa tällaisen tavallisen pulliaisen jutut! :D Sie oot kyllä päässy tuommoseen tosi hyvään lukijalukemaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hiphei!

Täällä on ainakin yksi lukija!
Blogi on huippu juuri tälläisenään! Tykkäilen! : )

Noora kirjoitti...

Marjohei:
Oi että, ihanaa :D Kiitos että luet blogiani!