13. tammikuuta 2011

Kaikkee ja vähän muutakin

Oon taas ollu vähän menossa viime aikoina! Oon käyny siskon luona, aloittanut vuoden 2011 4H-kokkikerhon niin, että jättänyt kerhotalon avaimet kämpälle(piti sitten peruuttaa sen päivän kerho :P), käynyt joogassa ekaa kertaa, syönyt koko alkuviikon perunalaatikkoa ja keikkunut mallina studiokuvauksen kurssilla(no otin myös itsekin niitä kuvia).

Ja olen jopa liikkunut, ihan vahingossa! Tässä laskettelemassa siskonlasten kanssa. Harmitti etten voinut(lue:uskaltanut) ottaa kameraa ylös, siellä oli nimittäin upeat näköalat! Mutta hauskaa oli silti, vaikka laskettelutaitoni eivät ole mitään verrattuna noihin minua yli 10 vuotta nuorempiin.... Itse menen rinteessä siksakkia kun nämä menevät viuh! melkein suorilta alas. Huh huh.


 Tässä uusi rakkauteni - viiksipaita! Huusin kyseisen ihanuuden huuto.netistä 13 eurolla, ja oli sen arvoinen! Paita on saanut jo paljon ihailua osakseen 8) Ehkä hauskin paita ikinä! (lemppariviikset ovat ehkä Salvador Dali-viikset ja Circus Director-viikset) Jostain syystä amisviiksiä ei ollut otettu mukaan, hmmmm.
 Ja totorolap(a)seni ovat nyt tässä vaiheessa.
Peukaloa vaille valmiit! Kunpa vain osaisin neuloa tuon peukalon.... No, pitää odottaa vielä ensi viikonloppuun että pääsee kotiin äidin oppien äärelle :D

Tässä vielä viimeinen ihana kuva. Kyseinen juliste ei suinkaan komeile omalla seinälläni vaan 9-v. siskon tyttöni huonetta koristamassa!  

Sinänsä erikoista että kyseisen tytön pikkusisko osti Lady Gagan levyn, ja se oli hänen ensimmäinen levynsä! Ja kun itse nyt pohdiskelee omaa lapsuuttaan ja ensimmäistä levyään, niin aika kova sana siihen aikaan olivat SMURFFIT JA FRÖBELIN PALIKAT! :D Wohoo. Ja nyt lapset kuuntelee "I want to take a ride on your discostick" eivätkä edes tiedä mitä se tarkoittaa. No, parempi etteivät tiedäkään.... :D

Ei kommentteja: