24. tammikuuta 2011

Photoshoots

 Hej hej hej! 

Viikonloppu oli taas hyvinkin täyteläinen, siihen mahtui muun muassa..

The Kuvaussessio kera serkkujen! Piti tehdä koulua varten yksi kuvaustehtävä Eilen-Tänään-Huomenna, kolmen kuvan triptyykki(en vieläkään osaa käyttää tuota sanaa luontevasti, opin sen ehkä viikko sitten!). 

Mie en millään meinannut keksiä siihen ideaa, meinasin jo epätoivoisesti tehdä tyhmän roska-roskapönttö-jättiroskis-ideaan, kunnes keksin: kirje. Ensimmäisessä kuvassa joku kirjoittaa kirjeen, toisessa lähettää sen ja kolmannessa vastaanottaja lukee sen. 

Onneks miun serkut L ja E suostui malliksi! Oli kivat kuvaussessiot, n.300 kuvaa otin ja oli siinä valitsemista kun vain kolme piti ottaa :DD
 
Olin ottamassa kuvaa ja nauroin L:n ilmeille niin paljon et kaaduin sohvalle nauramaan :'DD
Kampausta tekemässä E:lle. Kokeiltiin tuohon kirjeenkirjoittamiskuvaan neljää erilaista kampausta(auki, ranskanletti ohimolla, ranskanletti takana, kalanruotoletti) ja erilaisia valaistuksia!






  Kokonaisuus jonka valitsin on koulun koneella, mutta ehkäpä sen vielä joskus tännekin lisään! :)














Sunnuntaina oli ihanan aurinkoinen päivä! (SUN + DAY = SUNDAY), niin kuin melkein aina! Menin sitten ulos kuvailemaan, vaikka yleensä miusta on vähän tylsä kuvailla vain maisemia. Ihmiset on niin paljon mielenkiintoisempia kuvattavia!

Jänikset olivat pitäneet sukukokousta(tai joukkotappeluita? Mistäs sitä tietää?) meidän pellolla.


Ei kommentteja: