19. tammikuuta 2011

RUOKAA SIELULLE IHMISET

 Näitä asioita olen viimeaikoina enemmän ja vähemmän napostellut(oi miten mielenkiintoinen postauksen aihe, wohoo)
 Älkää välittäkö hurmaavasta ulkonäöstä, pikkaraiset paistinpannulla paistetut chapati-leivät toki näyttivät herkullisilta, mutta maku olikin sitten vähän....suolainen. Nuohan sisälsivät siis pelkkää vehnäjauhoja, vettä ja suolaa, ja öljyssä ne paistoimme. Ja liikaa öljyä laitoimme. No, ensi kerralla sitten!
Samalla kerralla tehty intialainen teekään ei oikein maistunut erityiseltä, vaikka sitä varten ostin ensimmäistä kertaa inkivääriä(ehkä oudoin ruoka ikinä jota oon ostanut)! Eikä se sitten maistunut normaalia teetä kummemmalta, hmmmm.


Eilen käytiin uudessa kiinalaisessa A:n ja E:n kanssa. Ah sitä kasvisvaihtoehtojen määrää! Toisessa Joensuun kiinalaisessa ei ollut läheskään niin paljon vaihtoehtoja! :)

 Oma annokseni lopulta sisälsi siis omenaa, banaania, kasviksia tulisen tomaattisessa jogurttikastikkeessa. Ja vaikka pyysin vähän miedompaa versiota, niin silti se oli tosi tulista! Huh huh! Mut kuitenkin älyttömän hyvää, nam!
Ja jälkiruoaksi jäätelöä kera omituisten hedelmien joiden nimeä en enää muista ja jotka olivat vetisiä eivätkä kovinkaan hyviä. Mutta vaniljajäätelö oli tosi hyvää, en oo pitkään aikaan syönyt!

Tänään käytiin Arnoldsilla A:n kanssa. Mustikkahillolla Jammy ja ihanaa Arnoldin kahvia. Ahhhhhhhhhh.

 Vois nyt kyl unohtaa tän herrastelun ja syödä taas jotain perunalaatikkoo seuraavat pari viikkoo(tai söin sitä kerran melkein viikon joka päivä jee jee). No oli se hyvää.

4 kommenttia:

Aruuuu kirjoitti...

Om nom nom, kylläpäs on tullut paljon mässyteltyä vähässä ajassa. :D

Noora kirjoitti...

Aruuuu: Toden totta! :D

haha kirjoitti...

kylläpäs on niin herkulisen näkösiä nuo ruuat että pakko päästä sinne kiinalaiseen!!

Noora kirjoitti...

Todellakin kannattaa, "haha" :D