17. maaliskuuta 2011

Aurinkonpaistetta, koulustressiä ja mozzarella-lohisalaattia

No, niin. Niistä miun tämä päivä lähinnä koostui. Heräsin taas tänä aamuna ennen herätyskelloa iloisesti ja jaksoin jopa panostaa pukeutumiseeni astetta enemmän, koska koulu alkoi vasta 12(tosin menin sinne tekemään ryhmätyötä jo kymmeneksi mutta sitä nyt ei lasketa). Tilasin hesarin viikoksi itselleni ja meinasi kahvit tippua rinnuksille(no ei oikeesti mutta piti vaan kuulostaa dramaattisemmalta) kun huomasin ettei sarjakuvasivua ole ollenkaan! Urheilusivun jälkeen oli tyhjää vain! Paras osio jäänyt pois, jäi Fingerporit lukematta :(
Sudenkorentokoru, raitapaita ja ruusumekko. Oon kyllä tosi hyvin osannu taas asukuvan kuvata kun mekkoa ei näy yhtään ja korustakin jopa puolet... :D
Käytin rakkaan pyöräni korjaamolla, koska takarengas oli tyhjentynyt. Nyt vasta alkoikin kevätmeininki, tietkin on jo vähän sulaneet!!

Opettaja, joka antaa meille aina joka tunti älyttömästi uusia tehtäviä, antoi meille jälleen uuden. Tee kirsikka. No, oli se vähän monimutkainen tehdä Illustratorilla ja piti käyttää Gradient Meshiä ja ei siitä sitten tullut kovin hieno paitsi jos katsoo aika paljon kauempaa ja siristää vähän silmiä. 
 Ja sitten olin koulussa puoli viiteen. Oi niitä aikoja kun pystyi lähtemään koululta jo ennen neljää! Autuaita olivat ne päivät. Huomennakin loppuisi jo kahdeltatoista, mutta meikätyttö siellä vielä ahertaa deadlinet päätä pakottaen ainakin sinne neljään asti :)))))) Ei sillä ettenkö tykkäisi opiskella graafista suunnittelua. Kyse on vain siitä että on niin paljon tehtävää ettei kerkeä keskittyä juuri niihin tehtäviin joihin haluaisi panostaa enemmän!

No, kun koulusta pääsen poljin kauppaan ostamaan salaattitarvikkeita. Huomasin mozzarelloja ja kasviksia valitessani, että tieto lisää tuskaa. Tomaateissa ja kurkuissa nyt on itsestäänselvää valita suomalainen, mutta kun on kyse appelsiineista, salaatista ja paprikasta. Ne on sieltä kaukaa lennetty tänne ja kun ajattelee niitä kasvihuonepäästöjä... 
Luin tänä aamuna tämän jutun, enkä sen jälkeen pystynyt ostamaan edes kananmunia. Ällötti vaan niin paljon. En siis lopettanut niiden käyttöä kokonaan, mutta nyt ei vaan päätynyt ostokoriin.

 ...En nyt sitten tiedä onko tämä sen ekologisempi ruoka, vaikka kaupassa niin pitkään pähkäilinkin erilaisia vaihtoehtoja. Salaatinkastikettakaan en halunnut ostaa, koska niissä oli niiden lisäaineet nosti melkein hiukset pystyyn. Tein sitten kermaviilikastiketta omilla mausteilla, nam!
Eli siis, mozzarella-lohi-paprika-tomaatti-pähkinä-makaroni-salaattia! Oli muuten älyttömän hyvää!
Ruokia on aina niin ihana laittaa kauniisti esille. Vaikka sitten laittaisikin vain itselleen :)

Laitan tähän nyt eilisenkin ruoan, nuudeleita ja itse marinoituja soijapaloja espanjalaisten kasvisten kera. NAM.
 
Ps. Miun blogista on loppumassa tila! Ei mahdu enää kuvia kohta :oo Mitä pitäis tehdä?

Ei kommentteja: